Hoe kom je toch die lange vlucht door….

Je hebt eindelijk die droomvakantie geboekt, een heerlijke bestemming lekker ver weg! Maar voordat je daar bent zit je eerst nog ruim acht uur in het vliegtuig. Een flinke tijd die je zittend moet doorbrengen. Zie je hier tegenop? Nergens voor nodig, genoeg dingen te doen om de tijd door te komen.

Voorbereiden

Veel mensen lezen thuis de reisboekjes al door om helemaal voorbereid op reis te gaan, maar deze kan je ook prima lezen in het vliegtuig. Dan kom je helemaal in de vakantiestemming en kun je gelijk met je reisgenoot overleggen. Een betere start van je vakantie kan je jezelf niet wensen!

Uitrusten

Het moment voordat je op vakantie gaat is vaak erg hectisch. Je wil graag alles goed afronden op school of werk, het huis nog schoonmaken en natuurlijk je koffer inpakken. De uren in het vliegtuig moet je gebruiken om te ontspannen. Genieten van het moment dat je even niks hoeft.
TIP: als je wilt slapen in het vliegtuig is het verstandig om een slaapmasker en oordopjes mee  te nemen. Op deze manier kan je jezelf beter afsluiten van de andere passagiers.

Films en series kijken

Iedereen heeft wel een lijstje met films of series die hij graag nog wil zien, maar thuis geen tijd heeft om ze te bekijken. Gelukkig hebben vliegtuigen tegenwoordig een goede entertainmentservice aan boord. Je kunt genieten van vele films en series op je eigen privé schermpje. Een prettige bijkomstigheid is dat de tijd vliegt als je een film aan het kijken bent. Voor je het weet gaat het vliegtuig alweer landen!

Bewegen

Een lange vlucht is minder goed voor je lichamelijke gesteldheid. Je kunt de momenten dat je naar de toilet moet uitbreiden met een wandeling door het vliegtuig. Er zijn ook  online goeie oefeningen te vinden die je kunt doen vanuit je vliegtuigstoel. Dit geeft je weer een bezigheid om de tijd door te komen en het is goed voor je lichaam. Je lichaam zal minder vermoeid aanvoelen en je kan uitgerust aan je droomvakantie beginnen.

Wij bij EUclaim wensen jou een heerlijke  vlucht en droomvakantie toe!

Fotocredits: flickr.com

Check uw vlucht
Vorig blogartikel
De meest bizarre landingsbanen ter wereld
Volgende blogartikel
Cabine crew: van grote invloed op je vlucht
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding