Gemiste aansluiting geeft recht op compensatie

We hebben weer geweldig nieuws voor gedupeerde passagiers! Vandaag heeft het Europese Hof van Justitie eindelijk duidelijkheid gegeven over hoe een gemiste aansluiting behandeld moet worden. Een gemiste aansluiting waarbij de eerste vlucht minder dan drie uur vertraagd is, maar waarbij de passagier wél met meer dan drie uur vertraging op de eindbestemming aankomt, was tot voor kort een lastige zaak. Nu heeft het Europese Hof van Justitie echter besloten dat passagiers gewoon recht hebben op een schadevergoeding in deze situatie.

Er is al meerdere malen aandacht besteed aan dit onderwerp op onze website. EUclaim is altijd van mening geweest dat er ook bij een gemiste aansluiting financiële compensatie uitgekeerd moet worden. Nu blijkt dat deze visie door het Europese Hof van Justitie gedeeld wordt, is het op onze website nog makkelijker gemaakt om een dergelijke situatie in te voeren in de claim calculator.

We zijn erg blij met deze ontwikkelingen en hopen dat nog meer passagiers hun recht op compensatie zullen halen door deze uitspraak.

Check uw vlucht
Vorig blogartikel
Sneeuw zorgt voor vertragingen Frankfurt
Volgende blogartikel
Wat nu, Staatssecretaris?
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding