File leed? Niet als je bij het Nederlands elftal zit

Alles voor de beste voorbereiding voor een interland. De bondscoach wil geen risico voor een lange reistijd van Noordwijk naar Genk, dus hij heeft er voor gekozen een vliegtuig te huren om van Rotterdam naar Maastricht te vliegen.

Klein oranje vliegtuigje in de lucht

Nou ja, wellicht ligt het iets gecompliceerder. Eerst met de bus van Noordwijk naar Rotterdam Airport, dan inchecken en instappen, vervolgens om 19:00 uur vliegen, landen, uitstappen en ja hoor de bus weer in voor het laatste stukje naar Genk. Hopelijk zijn de minuten die ze hierdoor winnen doorslaggevend voor een positief resultaat tijdens de oefenwedstrijd tegen Japan morgen.

Het is dus hopen dat de Fokker 50 met vluchtnummer WX981 netjes op schema kan vertrekken, geen problemen krijgt met beperkingen door luchtverkeersleiding, er zicht voldoende is om te landen en natuurlijk geen technische problemen krijgt.  

Uiteraard kan er ook op zaterdagmiddag mega drukte op het wegennetwerk ontstaan, dus vliegt het Nederlands elftal zaterdag terug met de WX 982 naar Amsterdam.

Wij wensen het Nederlands elftal veel succes tijdens de wedstrijd tegen Japan en dat ze Sushi maken van de tegenstanders!

 

Check uw vlucht
Vorig blogartikel
Het Hello Kitty vliegtuig en meer bijzondere designs
Volgende blogartikel
De gezichten van EUclaim: Martijn
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding