EUclaim vliegt het hele land door

Zoals jullie weten voeren wij vele rechtszaken om voor passagiers financiële compensatie op te halen na een vluchtvertraging. Hiervoor moeten wij heel Nederland door om bij verschillende Rechtbanken zaken te voeren. Vaak praten wij over Rechtbanken in grote steden, zoals Amsterdam en Haarlem. Echter, omdat luchtvaartmaatschappijen vanuit meerdere vliegvelden in het land vertrekken komen de juristen in het hele land.

Zo kan deze week de rechtbank Noord-Nederland, locatie Assen aan het rijtje worden toegevoegd. Woensdag zijn namelijk twee juristen van EUclaim naar Assen afgereisd voor een comparitie van partijen in een zaak tegen Ryanair. Een comparitie van partijen is een mondelinge toelichting op de zaak. Beide partijen mogen hun standpunten presenteren aan de rechter.

Het betrof in deze specifieke zaak vlucht FR 6508 van 3 juni 2012. Het ging om een technisch mankement als gevolg waarvan de passagiers 4 uur en 46 minuten vertraagd zijn aangekomen op Groningen-Eelde airport. Het vonnis wordt verwacht in de eerste week van januari.

Check uw vlucht
Vorig blogartikel
Vlucht vertraagd door sinterklaasstorm?
Volgende blogartikel
Sneeuw en IJssculpturen
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding