Emirates brengt je nu ook naar Bali

Vliegtuigmaatschappij Emirates gaat twee keer per dag vliegen tussen Dubai en Bali en daarmee mikt Emirates op de Nederlandse vakantieganger. Vanaf 2 juli wordt er twee keer per dag naar Bali gevlogen.

 

emirates vliegtuig geparkeerd op vliegveld

En daarmee gaat Emirates op de route naar Bali concurreren met KLM en Garuda Indonesia. De nieuwe vlucht, EK360, sluit direct aan op de vluchten uit Amsterdam naar Dubai. EUclaim heeft uitgezocht hoe de aansluiting is voor passagiers. De minimale overstaptijd op Dubai Airport is 75 minuten. Voor de aansluitende vlucht naar Dubai met Emirates, heb je 90 minuten de tijd. Dat is maar een kwartiertje speling wanneer je vlucht vertraging oploopt.

We zagen dat tussen 1 juli en 30 september 2016 12 van de 92 vluchten met een vertraging aankwamen waardoor de nieuwe overstap nu niet gehaald zou worden. We adviseren passagiers dan ook goed de overweging te maken of dit de juiste vluchtkeuze is. Mocht je de aansluiting missen, dan duurt het ruim 7 uur voor de volgende Emirates vlucht naar Bali vertrekt, en daar moet dan ook nog eens een plekje op vrij zijn.

 

 

 

Check uw vlucht
Vorig blogartikel
Op een verre reis? Bereid je reis goed voor
Volgende blogartikel
Vervolgschade door vluchtvertraging: Wat zijn je rechten?
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding