Easyjet meest vertraagd op vliegroute Nederland – Rome

Een stedentrip naar Rome behoort tot één van de de populairste bestemmingen onder de Nederlanders. Het aanbod aan vliegtickets op deze route is dit jaar enorm. Wekelijks worden 83 retourvluchten aangeboden door 6 verschillende maatschappijen, maar met wie kan je het beste vliegen?

Colosseum in Rome

EUclaim heeft de punctualiteit van deze maatschappijen onderzocht. Daarbij is gekeken naar alle Nederlandse vertrekken en aankomsten naar beide luchthavens in Rome. Ryanair vliegt van Eindhoven naar Ciampino. De andere maatschappijen van Amsterdam of Rotterdam naar Fiumicino.

Vueling is niet één keer meer dan 3 uur vertraagd of geannuleerd vanaf begin april tot vandaag. Kanttekening hierbij is wel dat het aantal vluchten die zij uitvoeren beperkt is per week. Easyjet presteert zeer slecht op deze route. De kans dat je vertraagd of geannuleerd wordt is erg hoog.

Daarnaast is het opvallend dat de ticketprijzen van al deze maatschappijen voor bijvoorbeeld eind augustus niet ver uit elkaar liggen.

Aangezien de ticketprijzen dichtbij elkaar liggen kan je je keuze baseren op bijvoorbeeld het aangeboden schema, vertrek- en aankomstluchthaven of de service aan boord.prestatie airlines vliegroute nederland rome

Check uw vlucht
Vorig blogartikel
Surinam Airways passagiers gestrand in Amsterdam en Paramaribo
Volgende blogartikel
Luchtvaartmaatschappijen hebben zaken beter op orde
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding