De vakantietrends voor 2017

Leef jij ook toe naar het voorjaar? De dagen die langer worden, de zon die zich vaker laat zien en de bloemen die weer tot bloei komen. We profiteren niet alleen van het betere weer, ook de vakanties komen er weer aan. Hoog tijd om dé bestemmingen van 2017 op een rijtje te zetten. Ga jij dit jaar de lente op Madeira vieren of op zomervakantie naar de Griekse Cycladen?

Santorini uitzicht op zee blauwe lucht

Zonbestemmingen

Madeira

Zonzekerheid en natuurschoon? Overweeg het Portugese eiland Madeira! Dit mooie eiland ligt voor de Portugese kust en staat bekend als ‘het bloemeneiland’. In de lente en zomer kun je hier genieten van rust, heerlijk weer en een prachtig landschap. Of je nou van actieve of luiervakanties houdt, Madeira biedt de ultieme mix van uitdaging en ontspanning. Madeira is ook nog eens heel erg betaalbaar voor een gezinsvakantie. In het hoogseizoen vliegen onder andere Transavia en Corendon naar deze heerlijke bestemming.

De Cycladen

Heb je de ‘standaard’ Griekse eilanden wel een keer gezien? Ontdek dan eens de schoonheid van de Cycladen. Iconische blauwe kapelletjes en luikjes, witte huizen en een horizon die nooit verveeld. De pareltjes van de Cycladen zijn onder andere Santorini, Mykonos en Naxos. Deze Griekse eilanden zullen gegarandeerd een verpletterende indruk achterlaten. Transavia vliegt direct naar Santorini. Je bent er binnen 4,5 uur.

Stedentrips

Wil je juist een Europese stad ontdekken dit jaar? Ook dan kun je van de gebaande paden afwijken. Wij tippen Gdansk in Polen voor een stedentrip. Deze Poolse havenstad heeft een rijke historie, waar de tweede wereldoorlog een groot aandeel in had. Gdansk is sfeervol, pittoresk en romantisch: Een nog redelijk onbekende en ongerepte trekpleister. Vliegen naar Gdansk doe je vanaf Groningen, Eindhoven of Amsterdam met Wizz air of KLM.

Een mooie stad om te ontdekken in Zuid-Europa is juist Valencia. Deze Spaanse stad aan de oostkust is het thuis van de échte paella. Valencia is een stad vol historie en cultureel erfgoed. Schitterende kerken worden afgewisseld met moderne architectuur. Vooral voor foodies is Valencia een walhalla. De vele markthallen (mercado’s) van Valencia stellen niet teleur. Je kunt naar Valencia vliegen vanaf Eindhoven met Transavia en straks ook Ryanair. Vanaf Amsterdam kun je met Vueling, Transavia of KLM vliegen.

Actieve vakantiebestemmingen

Wil je juist een actieve vakantie in 2017? Dan is IJsland helemaal hip! Ontdek de ruige natuur van vulkanen en hoge bergtoppen, warmtebronnen en groene heuvels, dit land heeft het allemaal. Naast het ontdekken van de ruige schoonheid kun je in de wintermaanden ook heel goed op zoek gaan naar een van de grootste spektakels van moeder natuur: Het noorderlicht. Wow air en SAS vliegen je binnen 3,5 uur naar Reykjavik.

Heb jij al inspiratie opgedaan voor je vakantie? Laat ons weten welke bestemming jij dit jaar gaat bezoeken!

Check uw vlucht
Vorig blogartikel
Reizen met kinderen was nog nooit zo makkelijk
Volgende blogartikel
Vlucht geannuleerd door storm: Wat zijn je rechten?
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding