De gezichten van EUclaim: Rosella

EUclaim is meer dan een website en dat willen we graag met jullie delen! De komende tijd zullen wij regelmatig 7 vragen stellen aan één van onze medewerkers. Vandaag stellen we Rosella aan jullie voor. Zij is manager van de claimdesk.

1. Wat is jouw rol binnen het team van EUclaim?

Ik ben Manager van de claimdesk en manusje van alles. Ik ben vanaf 2008 werkzaam bij EUclaim en heb een ontzettend leuke baan. Ik ben erg gegroeid binnen het bedrijf waardoor ik veel kennis heb opgedaan. Naast het beoordelen van claims en het communiceren met klanten en luchtvaartmaatschappijen ben ik ook onderdeel van het optimaliseren van ons systeem. Zo kunnen wij claims steeds efficiënter verwerken.  

2. Welke werkzaamheden vind je het leukst?

De afwisseling in mijn werk vind ik erg leuk. Het ene moment ben ik een claim aan het behandelen en het andere moment ben ik met de technische afdeling bezig om de website klantvriendelijker te maken. Ook is het geweldig om een lastige zaak te behandelen en deze positief af te sluiten.

3. Durf je zelf nog wel te vliegen?

Jazeker, al denk ik in het vliegtuig wel vaak aan de verhalen van onze klanten.

4. Met welke vliegtuigmaatschappij vlieg je het liefst en waarom?

Ik heb niet echt een voorkeur. Bij elke maatschappij komt vertraging voor en elke maatschappij gaat hier op haar eigen manier mee om.

5. Heb je zelf wel eens een vertraging gehad?

Nee, gelukkig niet.

6. Welk aspect binnen dit bedrijf blijft vaak onbelicht?

De werkzaamheden die verricht worden door de technische afdeling. Ons gehele systeem en database is in eigen huis ontwikkeld. De technische afdeling heeft op alle niveaus invloed op het reilen en zeilen van EUclaim.

7. Wat maakt EUclaim uniek?

Wij denken vaak terug aan de tijd toen er nog weinig duidelijkheid was aangaande de rechten van passagiers. Wij zijn als bedrijf van ver gekomen. Ik maak deel uit van een trots team en ben erg blij onderdeel uit te maken van alle veranderingen aangaande passagiersrechten. Dat maakt mijn baan en EUclaim uniek!

Check uw vlucht
Vorig blogartikel
Staking luchtverkeersleiding Frankrijk van start
Volgende blogartikel
Ajax vliegt niet met Transavia vandaag
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding