De gezichten van EUclaim: Paul

EUclaim is meer dan een website en dat willen we graag met jullie delen! De komende tijd zullen wij regelmatig 7 vragen stellen aan één van onze medewerkers.
Paul bijt het spits af deze week. Hij is onze Flight Intelligence Officer.

1. Wat is jouw rol binnen het team van EUclaim?

Binnen EUclaim ben ik voornamelijk verantwoordelijk voor de flight intelligence. Eigenlijk ben ik een beetje de “vliegtuig nerd” van EUclaim. Voordat ik bij EUclaim kwam heb ik gewerkt in de luchtvaartsector, dus ik snap het reilen en zeilen van luchtvaartmaatschappijen. Mijn rol binnen EUclaim is het vergroten van luchtvaartkennis. Ik help onze technische afdeling bij het vergaren van de juiste informatie,  ik adviseer de claimdesk bij het analyseren van vluchten en ondersteun de juristen op de feitelijk inhoud tijdens de juridische procedures. Ik ben een spin in het web en dit bevalt me erg goed.

2. Welke werkzaamheden vind je het leukst?

Het leukste vind ik om samen met de juristen onze klanten te vertegenwoordigen tijdens rechtszittingen. Met de juridische kennis van onze juristen en mijn vliegtuig/luchtvaartkennis vormen we een goed team.

3. Durf je zelf nog wel te vliegen?

Ja hoor! ik stap lachend een vliegtuig in. Alleen is de lach niet altijd even groot bij elke maatschappij.

4. Met welke vliegtuigmaatschappij vlieg je het liefst en waarom?

Ik heb veel gevlogen en heb zeer positieve herinneringen aan Aziatische maatschappijen zoals Malaysia Airlines en Vietnam Airlines. Maar…British Airways heeft eigenlijk mijn hart gestolen door Grolsch aan boord te serveren voor deze echte Achterhoeker!

5. Heb je zelf wel eens een vertraging gehad?

Ja, maar alle vertragingen waren minder dan 3 uur. Ik heb een tijdje de bijnaam gedragen “the King of Transfer”. Dit omdat ik de spanning van een krappe aansluiting leuk vond. Mijn record is een actuele overstaptijd van vliegtuigstoel tot vliegtuigstoel in 37 minuten op luchthaven München.

6. Welk aspect binnen dit bedrijf blijft vaak onbelicht?

De inspanning en het multitasken van de claimdesk. Chatten, telefoon, email en daarnaast het administratief verwerken, analyseren van de claims en dit alles door elkaar heen.

7. Wat maakt EUclaim uniek?

Onze klanten betalen onze dienst pas nadat wij hebben gepresteerd. Als wij niet presteren verdienen wij ook niets. Dit is een hele goede motivatie om continue te blijven verbeteren en ons best te blijven doen. Vergelijk dit maar eens met een ticket die je een half jaar geleden hebt gekocht. Een half jaar lang heeft de luchtvaartmaatschappij je geld zonder enige garantie dat de dienst wordt geleverd of dat je naar tevredenheid wordt behandeld. Dat is bij EUclaim dus precies andersom!

Check uw vlucht
Vorig blogartikel
Bodybuilder verstopt zich in vliegtuig Angela Merkel
Volgende blogartikel
De aanhouder wint! Martinair betaalt €84.600 aan passagiers
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding