De gezichten van EUclaim: Erik

EUclaim is meer dan een website en dat willen we graag met jullie delen! De komende tijd zullen wij regelmatig 7 vragen stellen aan één van onze medewerkers.

Erik is als juridisch medewerker verantwoordelijk voor het juist aanleveren van alle stukken die onderdeel zijn van een juridische procedure.

Wat is jouw rol binnen het team van EUclaim?

Ik ben juridisch medewerker en ondersteun daarin de andere juristen. Ik ben vooral verantwoordelijk voor het compleet maken, voorbereiden en onderhouden van de juridische dossiers.

Welke werkzaamheden vind je het leukst?

Het is niet zozeer de werkzaamheden zelf maar het resultaat dat ermee bereikt wordt.
Vele mensen die via ons een claim uitbetaald hebben gekregen, schrijven een beoordeling op de Trustpilot-website. Als ik dan een vier- of vijfsterren beoordeling lees, doet het me goed dat we met z’n allen weer iemand blij hebben gemaakt.

Durf je zelf nog wel te vliegen?

Hoewel ik tijdens mijn werk soms ‘horror’ verhalen tegenkom van mensen die over hun ervaringen met vertraging vertellen, heb ik in mijn leven tien keer met veel plezier gevlogen en zou het graag  nog vaker doen. Vliegen is statistisch gezien ook nog steeds de veiligste manier om te reizen.

Met welke vliegtuigmaatschappij vlieg je het liefst en waarom?

Ik heb nog maar met twee verschillende luchtvaartmaatschappijen gevlogen, Ik kan dus maar een beperkte vergelijking maken. Van deze twee had KLM mijn voorkeur, meer ruimte en een betere service.

Heb je zelf wel eens een vertraging gehad?

Ik heb meerdere keren vertraging gehad. Dit waren echter korte vertragingen, de langste duurde ± 45 minuten, ik had dus geen recht op compensatie.

Welk aspect binnen dit bedrijf blijft vaak onbelicht?

Wat ik merk, is dat mensen vaak niet begrijpen hoe lang een gerechtelijke procedure kan duren. Natuurlijk doen wij ons best zo spoedig mogelijk een positief resultaat voor onze klanten te behalen, echter zijn wij in een procedure afhankelijk van zowel de luchtvaartmaatschappijen als de rechtbank. Bepaalde ‘stappen’ in een procedure worden vaak meerdere keren uitgesteld waardoor een procedure soms erg lang kan duren.

Wat maakt EUclaim uniek?

Onze database. Onze systemen evalueren iedere dag ruim 13 miljoen gegevens over vluchten, weer-, nieuwsberichten etc. Dit zijn ongeveer 150 berichten iedere seconde.

Check uw vlucht
Vorig blogartikel
Southwest annuleert ticket door no show terwijl man gewoon aan boord is
Volgende blogartikel
Noorderlicht gemist? Vlieg met Icelandair!
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding