De beste weg naar… Ibiza!

Het witte eiland van pracht en praal. Zo wordt Ibiza ook wel genoemd. Ibiza biedt een onbezonnen, relaxte sfeer voor de zonaanbidder en een hippe partyvibe voor de feestganger. Deze zomer is Ibiza één van de meest geliefde vakantiebestemmingen voor Nederlanders. Vanaf Nederland vliegen er maar liefst 6 vliegtuigmaatschappijen naar dit mooie eiland in de Balearische zee. Wat is dan de beste manier om Ibiza zonder problemen te bereiken? Wij vertellen het je.

ibiza

Vliegen van Amsterdam naar Ibiza

Vliegen naar Ibiza kan deze zomer met maar liefst 6 vliegtuigmaatschappijen. Vanaf Amsterdam ben je binnen 2,5 uur op het hippie vakantie eiland. Nieuwkomers zijn KLM en Corendon. Zij presteren tot nu toe prima op de nieuwe vliegroute. Vueling had last van wat operationele problemen dit jaar waardoor al 4,42% van de vluchten een lange vertraging opliepen. Inmiddels lijken ze het tij gekeerd te hebben en kunnen ook zij zonder veel vertraging vluchten naar het witte eiland uitvoeren. Voor de beste prijs/vertraging verhouding kun je terecht bij TUIfly en easyJet.

Vliegtuigmaatschappij

Annuleringen

Vertragingen

Kans op incident

Ticketprijs retour

KLM

0

1

1.72%

Vanaf €172

Transavia

0

1

0.20%

Vanaf €137

easyJet

0

0

0%

Vanaf €115

TUIfly

0

1

0.64%

Vanaf €99

Corendon

0

2

2.08%

Vanaf €109

Vueling

0

11

4.42%

Vanaf €110

1 april t/m 16 augustus 2016. Vertragingen meer dan 3 uur.

Vorig jaar presteerde easyJet ook al goed

Vorig jaar hadden vooral Transavia en wederom Vueling de grootste problemen op de vliegroute tussen Amsterdam en Ibiza. Vueling kampte met dezelfde operationele problemen en inschattingsfouten als dit jaar. Corendon en easyJet scoorden vorig jaar het beste. Corendon had zelfs helemaal geen benoemingswaardige vertragingen op deze route!

Vliegtuigmaatschappij

Annuleringen

Vertragingen

Kans op incident

Transavia

0

14

2,13%

Easyjet

0

2

3,57%

TUI NL

0

5

4,03%

Vueling

0

9

2,72%

Corendon Dutch Airlines

0

0

0

1 april t/m 31 oktober 2015. Vertragingen meer dan 3 uur.

Ga jij op vakantie naar Ibiza? Bezoek dan de leuke hippiemarkt in Es Canar. Je komt gegarandeerd thuis met de mooiste souvenirs! Ben je op zoek naar wat meer actievere activiteiten? Dan kun je op het eiland paardrijden, surfen, zeilen en mountainbiken. Dans de hele avond door in de hipste clubs van Ibiza en geniet van de Spaanse culinaire hoogstandjes. Een ding is zeker: Ibiza is een bestemming die een onuitwisbare indruk op je achterlaat!

Check uw vlucht
Vorig blogartikel
What about her: Vluchtvertraging & EUclaim
Volgende blogartikel
Ben jij op vakantie geweest naar Spanje deze zomer?
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding