De beste Paasgeschenken: top 5 leukste gadgets voor reizigers

Pasen staat bijna voor de deur. Dat betekent voor veel mensen op familiebezoek met het uitwisselen van kleine cadeautjes en lekkernijen of er lekker even met het vliegtuig tussenuit. Wij combineren dit en tonen jullie de beste geschenk ideeën voor vliegtuigpassagiers.

Wil je je familie een leuke Pasen bezorgen en wat anders geven dan een chocoladepaashaas ? Of wil je eens wat anders in de achtertuin verstoppen dan paaseieren? Deze gadgets zouden op geen enkele vliegreis zouden mogen ontbreken.

Gadget 1: Opgeladen op vakantie met de mobiele accu-oplader

Wie vaker reist weet het: net als je ergens bent waar geen stopcontact in de buurt is zie  je dat de accu van je telefoon bijna leeg is. Een zogenaamde “Power Bank” zorgt voor stroom zonder dat je daarvoor eerst een stopcontact moet zoeken. Of het nou gaat om je Smartphone, je camera of MP3 speler, deze draagbare batterij voorziet al je apparaten van stroom.

Kijk Hier voor een voorbeeld:

Gadget 2: Nooit meer je koffer kwijt dankzij de Barcode-koffervinder

Niets is zo naar als in een vreemd land aankomen en er bij de bagageband achter komen dat je koffer niet is meegekomen. Dit speciale barcode-bagagelabel helpt passagiers erbij om in een rap tempo hun bagage terug te krijgen van de luchtvaartmaatschappij en daarbij wordt men steeds op de hoogte gehouden via email en SMS.

Deze coole uitvinding vind je hier:

Gadget 3: Kleine hulp, grote besparing – De digitale kofferweegschaal

Nooit meer overbagage of bijbetalen bij de incheckbalie vanwege een verkeerde inschatting van het gewicht van je koffer. De digitale weegschaal toont snel en precies het juiste gewicht van je koffer en of deze  al in de gevarenzone zit voor het betalen van overgewicht. Het is heel eenvoudig, een kwestie van je koffer optillen, aflezen en klaar!

Hier vind je dit handige hulpje:

Gadget 4: Zekerheid in zakformaat – de kleinste kluis ter wereld

De vraag die bij iedere reis weer naar voren komt: Waar laten we alle belangrijke papieren, paspoort, creditcards, geld en de smartphone? De Pacsafe is de oplossing. Deze compacte mobiele kluis met een inhoud van 2,5 liter laat zich per staalkabel en slot aan ieder vast object vastketenen.

Je koopt deze praktische reiskluis onder andere hier:

Gadget 5: Slaap lekker op grote hoogte – met het reiskussen speciaal voor in het vliegtuig

Als je ’s nachts vliegt en je je schoonheidsslaapje niet wilt missen kun je dit speciale reiskussen meenemen. Het ziet er op het eerste gezicht misschien een beetje gek uit, maar met dit kussen slaap je zeker beter dan tegen het koude vliegtuigraampje of de vreemde schouder van je buurman of buurvrouw.

Foto zien of kopen? Klik hier:

Check uw vlucht
Vorig blogartikel
Zweedse vliegtuigpassagiers voorkomen uitzetting vluchteling
Volgende blogartikel
Geen rectificatie voor Brandpunt Reporter uitzendingen Ryanair
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments

Geschreven door

Debbie is al jaren betrokken bij EUclaim. Ze weet alles van online marketing én van de rechten van vliegtuigpassagiers. Zij zorgt voor de juiste informatie op EUclaim.nl.

Meer over Debbie
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding