Creditcard bij vertraging. Jackpot!

Vrijwel alle traditionele reisbureaus willen niet dat u een ticket met een creditcard betaalt? En dat is jammer. Want in geval van pech biedt de credit card veel bescherming. Bij een vertraging van meer dan vier uur kunt op kosten van de creditcard maatschappij voor ¤100,- per persoon gaan lunchen. Hetzelfde geldt bij een gemiste aansluiting.

Persoonlijk vind ik het de ultieme pech als je bagage vermist is. Een pleister op de wonde is dan dat creditcards je voor iedere dag dat de bagage te laat is een ruime vergoeding geeft. Na drie dagen vergoeden de meeste kaarten rond de €1000,- per persoon! En omdat het een vergoeding voor reis ‘ongemakken’ betreft staat deze verzekering naast de vergoeding die uw reisverzekering u uitkeert in geval van verlies voor de inhoud en de koffer zelf.

Kijk uw voorwaarden er eens goed op na. Meer dan 90% van alle creditcards bieden deze service. De polis is een integraal onderdeel van de jaarlijkse contributie die u betaalt. Als u vragen hebt kunt u ons altijd contacteren.

Check uw vlucht
Vorig blogartikel
De airline biedt mij vouchers aan, wat nu?
Volgende blogartikel
EUclaim adviseert passagiers via chat
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments

Gecontroleerd door

Hendrik Noorderhaven is de CEO van EUclaim. Hij houdt zich al decennia bezig met de rechten van passagiers. Bekend van NOS, RTL Nieuws, BNR,Telegraaf en Radar.

Meer over Hendrik
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding