Ben jij weleens geramd door een trolley?

Van 9 naar 10 stoelen naast elkaar op de B777. Frequent flyers hebben allemaal hun eigen mening en ervaring met de nieuwe stoelindeling op de Boeing 777’s.

Trolleys staan te wachten bij het vliegtuig

Naast o.a. Air France en Emirates heeft ook KLM zijn stoelen aangepast in haar B777 vloot. Vroeger zat  je 3-3-3 aan boord in Economy class, maar dit gaat veranderen naar 3-4-3. Je hoeft geen wiskundige te zijn om te bedenken dat de zitplaatsen nauwer worden. Door inkrimpen van de breedte en het vernauwen van het gangpad wordt ruimte gecreëerd voor een extra stoel.

De ervaringen van passagiers lopen uiteen. Van claustrofobische reacties, tot aan mensen die niet eens merken dat er een extra stoel is geplaatst. Echter komt één reactie overeen bij alle “gangplaats” fans: be prepared to be hip-checked and trolley-tackled. Oftewel, zit je aan het gangpad, hou je armen en benen dan binnenboord, want voor je het weet word je geramd door een karretje met eten en drinken.

Gelukkig heb je als passagier tegenwoordig redelijk wat invloed op je zitplaats aan boord. Zorg dus dat je goed nadenkt bij het kiezen van je zitplaats!

Check uw vlucht
Vorig blogartikel
Aantal vluchtvertragingen wederom gedaald
Volgende blogartikel
Zweedse vliegtuigpassagiers voorkomen uitzetting vluchteling
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding