Arke vertragingen: het venijn zit hem in de staart

Arke deed het afgelopen zomer zeer goed in vergelijking met voorgaande jaren, maar helaas is de prestatie gedurende het einde van het jaar ingezakt. 26% van alle vertragingen van Arke in 2013 vonden plaats gedurende november en december.

Alle vertragingen begonnen met technische problemen. Halverwege november heeft één technisch probleem in de Boeing 767 vloot geleid tot zeven vertraagde vluchten. Door één toestel in onderhoud, een ander uitgeleend aan TUI Duitsland en een erg strakke planning met vluchten naar het Caribisch gebied, was er geen reserve capaciteit of schuif mogelijkheid over. Qua planning past alles, maar dan moet er ook niets fout gaan.

Passagiers die in november en december last hebben gehad van de vele vertragingen kunnen aanspraak maken op een vergoeding voor het ongemak. Check uw vlucht via onze website om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

In het voorjaar verwacht Arke haar gloednieuwe Boeing 787. Zoals we inmiddels weten biedt de B787 geen garanties op een vlekkeloze operatie. Momenteel is men wel druk bezig binnen de hele TUI groep de vloot te standaardiseren, zodat de TUI maatschappijen o.a. uit Nederland, België en Engeland elkaar beter kunnen helpen bij problemen. Wij kijken uit naar de prestaties van Arke gedurende 2014.

Check uw vlucht
Vorig blogartikel
2013 in vogelvlucht
Volgende blogartikel
Piloot Alitalia bang voor zuchtje wind
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding