Arke dupeert meer dan 1000 passagiers op één dag

Meer dan duizend passagiers die gisteren met Arke naar de zon zouden vliegen zijn met een flinke vluchtvertraging aangekomen op hun bestemming. Een sneeuwbaleffect zorgde ervoor dat de passagiers in de kou bleven staan. De vertragingen begonnen in de vroege ochtend van 2 oktober en hielden aan tot in de nacht van 3 oktober.

TUIfly vliegtuig

Vertraagde vluchten Arke

Een Boeing 767 van Arke was gepland om de volgende vluchten uit te voeren:

  • OR887 Amsterdam 05.45 uur – Antalya 10.25 uur
  • OR196 Kos 13.30 uur – Amsterdam 16.15 uur
  • OR781 Amsterdam 17.45 uur – Izmir 22.05 uur
  • OR782 Izmir 23.05 uur– Amsterdam 01.50 uur

Uiteindelijk hebben bovenstaande vluchten allemaal een vertraging gehad van rond de 5 uur. Het is nog onbekend waarom dit vliegtuig te laat aan zijn programma is begonnen. Wij vermoeden dat er sprake was van een technisch mankement. We roepen passagiers daarom op om zich bij ons te melden. U heeft namelijk recht op een vergoeding voor het ongemak!

Ook directie Arke vertraagd

Vorige week was ook de directie van Arke zelf vertraagd. Zij zouden met hun prachtige nieuwe toestel “B787 Dreamliner” (ook wel de “dreamcatcher” genoemd) van de Antillen terug vliegen naar Amsterdam. Uiteindelijk kwam de OR364 met meer dan 21 uur vertraging terug op Amsterdam.

Het toestel landde op schema in Curaçao, maar bij het afhandelen van de bagage ging het mis. Er werd met een voertuig van de grondafhandelaar tegen het toestel aangereden. De schade aan het toestel moest eerst geïnspecteerd worden alvorens weer te mogen vliegen.

Check uw vlucht
Vorig blogartikel
Piloten verliezen passagier uit het oog
Volgende blogartikel
Passagiers uit Alicante afgelopen maandag behoorlijk gedupeerd
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
2 Commentaren
Nieuwste
Oudste most voted
Inline Feedbacks
View all comments
frans
9 jaren geleden

Mooi om te lezen dat de directie ook met deze rampvlucht mee ging. Helaas grepen ze niet in en bleef alles zeer onduidelijk!!

Lotte van 't Klooster
9 jaren geleden

Ze hebben in ieder geval ervaren hoe vervelend het is om zo’n lange vertraging te hebben. Wie weet levert het een betere service in de toekomst op Frans 🙂

Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding