7 top bestemmingen voor komende winter

Wil je eind van het jaar nog een keer weg, maar heb je geen zin om te gaan skiën? Ticketdeal onthuller VliegenNaar.nl zet zeven top bestemmingen voor je op een rij, die voor komende herfst en winter extra aantrekkelijk zijn dankzij meer (rechtstreekse) vluchten vanuit Nederland en de bijbehorende aanbiedingen.

strand zee en blauwe lucht met palmbomen
  1. Costa Rica

Costa Rica is een mix van overweldigende natuur, prachtige stranden en een rijke cultuur met veel invloeden van de Spaanse overheersing. Vanaf eind oktober kun je met KLM twee keer per week rechtstreeks naar dit prachtige land vliegen en vanaf 2018 zelfs drie keer in de week. De hoofdstad San José is een top stad en een goede uitvalbasis om door te reizen naar innemende natuurparken en witte stranden aan de Caribische Zee.

  1. Jamaica

Wie wat anders wil dan de Nederlandse Antillen, gaat naar Jamaica. Het land van de geweldige natuur en het land van Bob Marley. In het winterseizoen gaan er meer vluchten naar dit tropische eiland en worden de ticketprijzen een stuk aantrekkelijker. Charters vliegen voornamelijk op Montego Bay, in het westen, omdat deze stad dichter bij de populaire badplaatsen ligt, waar de meeste resorts zijn. Op Jamaica is het heerlijk genieten van tropische natuur en topstranden.

water en bomen op eiland jamaica

  1. Tirana

Liever een stedentrip, maar niet naar de geijkte plaatsen? Denk dan eens na over Tirana, de hoofdstad van Albanië. Deze verstopte parel op de Balkan is met Transavia in slechts 2,5 uur vliegen van Amsterdam te bereiken. Midden in Tirana via je het enorme Skanderbergplein, waar je veel van de bezienswaardigheden en de rijke historie en cultuur van de stad en van Albanië vindt. Eén dag om alles te zien, is niet genoeg!

  1. Kaapverdische Eilanden

Heerlijk relaxen op zonovergoten witte stranden of lekker surfen? De Kaapverdische Eilanden zijn de ultieme wintervakantiebestemming van het jaar. In het winterseizoen vliegen verschillende chartermaatschappijen rechtstreeks op de eilandengroep voor de Afrikaanse kust. Vaak zijn deze goedkoper dan de lijnvluchten en hoef je niet in Lissabon over te stappen. De perfecte bestemming om van de zon te genieten.

  1. Colombia

Een perfecte bestemming voor backpackers. Dit Zuid-Amerikaanse land komt steeds meer in opkomst en steeds meer luchtvaartmaatschappijen bieden vluchten aan naar dit avontuurlijke land, waardoor de prijzen voor tickets zakken. Colombia is verrassend en kleurrijk en kent veel mooie dingen. De steden hebben veel groen, mooie architectuur en de sfeer is creatief en open. Ideaal om rond te reizen.

  1. Ljubljana

Nog een tip voor een geweldige stedentrip: Ljubljana in Slovenië. In het winterseizoen zijn er verschillende directe vluchten naar deze charmante en levendige stad. Hier vind je oude en nieuwe architectuur, smalle straatjes met cafés en restaurantjes en een geweldig uitzicht over de stad bij het Ljubljanski Grad kasteel. Echt een aanrader voor een stedentrip of een lang weekend weg.

ljubljana stad vanaf het water met een brug en kanoërs

  1. Mauritius

Nog een laatste zon tip: Mauritius, de bestemming voor pasgetrouwde stellen die hun huwelijksreis op parelwittestranden met een azuurblauwe zee willen doorbrengen. KLM en Air Mauritius vliegen rechtstreeks vanuit Amsterdam naar de zuidoostkust van het eiland, waar de internationale luchthaven is. Er vliegen nog meer maatschappijen naar dit eiland voor de kust van Madagaskar, maar die maken allemaal wel een tussenstop. Mauritius is trouwens ook een geweldige spot voor actievelingen. Je kunt er namelijk heel goed surfen, waterskiën en mountainbiken.

Wist je trouwens…

… dat je voor alle bovenstaande en nog veel meer bestemmingen op  www.vliegennaar.nl een ‘flight alert service’ kunt instellen? Daarbij geef je de maximale prijs op die je wilt besteden en je krijgt dan automatisch een melding als er aanbiedingen zijn. Zo hoef je niet alle nieuwsbrieven door te spitten en voorkom je ook de ‘dat-kan-niet-waar-zijn-aanbiedingen’: aanbiedingen die te ongeloofwaardig zijn. De redactie controleert namelijk al deze prijzen, of ze wel echt zijn. Zo kom je niet voor nare verassingen te staan. Mocht je vlucht nou niet helemaal lopen zoals gepland en een lange vertraging oplopen dan kun je uiteraard bij EUclaim terecht. Wij adviseren je gratis over jouw rechten en helpen je om de vergoeding te krijgen waar je recht op hebt.

Check uw vlucht
Vorig blogartikel
Air Berlin zet passagier niet langer op de eerste plaats
Volgende blogartikel
Vouchers aannemen bij vluchtproblemen? Niet doen!
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments

Geschreven door

Debbie is al jaren betrokken bij EUclaim. Ze weet alles van online marketing én van de rechten van vliegtuigpassagiers. Zij zorgt voor de juiste informatie op EUclaim.nl.

Meer over Debbie
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding