• 97% slagingskans

  • In 3 minuten geregeld

  • No cure no pay

  • Kosteloze juridische procedure

  • Beoordeeld met 4,5 uit 5 sterren

EUclaim legt beslag op kerosine Balkan Holiday Air

Op donderdag 10 december heeft EUclaim namens 23 passagiers beslag gelegd op de kerosine van Balkan Holiday Air. De luchtvaartmaatschappij weigert al acht jaar lang om deze passagiers de rechterlijke vergoeding voor een vluchtvertraging uit 2010 te betalen. Door de beslaglegging ontvangen de passagiers na jarenlang wachten eindelijk hun geld.

Man tankt een vliegtuig vol met kerosine

Nederlandse Rechtbank oordeelde in voordeel van de passagiers

In 2010 liepen meerdere passagiers een lange vluchtvertraging op met de luchtvaartmaatschappij Balkan Holiday Air. Op basis van Verordening 261/2004 hebben de passagiers recht op een vergoeding van €400 per persoon voor het tijdsverlies. Hiervoor dienden 23 gedupeerde passagiers bij EUclaim een claim in. Nadat de maatschappij weigerde te betalen, zijn wij rechtszaken gestart om het gelijk van de passagiers te behalen. De Nederlandse rechtbank heeft hierin positief geoordeeld, maar helaas kwam er nog geen betaling. Na allerlei wegen te hebben bewandeld de afgelopen jaren, kwam vandaag eindelijk het verlossende woord; de passagiers worden betaald!

Beslaglegging kerosine dwingt Balkan Holiday Air tot betaling

Na jaren van afwezigheid landde vandaag een vliegtuig van Balkan Holiday Air op Rotterdam The Hague Airport. Dit was voor EUclaim de kans om Balkan Holiday Air te dwingen tot betaling van de vergoeding over te gaan. Binnen enkele uren kwam het verlossende woord, de maatschappij gaf aan over te gaan tot betaling van de openstaande claims. Wanneer EUclaim het geld heeft ontvangen, zullen wij de vergoedingen zo spoedig mogelijk overmaken naar de gedupeerde passagiers. Zij zullen na 10 jaar eindelijk hun geld ontvangen.

Check uw vlucht
Vorig nieuwsitem
Reisbranche krijgt steun door voucherfonds
Volgende nieuwsitem
Akkoord bereikt over steunpakket luchtvaartmaatschappij LOT
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments