Delta scheept passagiers af met vouchers

Toen er afgelopen maandag een computerstoring plaatsvond bij Delta Airlines ontstond er wereldwijd chaos op vliegvelden. Vele vluchten werden geannuleerd of kregen te maken een lange vertraging. Deze computerstoring zou het gevolg zijn geweest van stroomuitval in de buurt van het hoofdkantoor van Delta Airlines in Atlanta (bron: NOS). 

Delta Airlines

Op maandag moest Delta Airlines wereldwijd al 740 vluchten annuleren. Vanaf Amsterdam zijn de afgelopen twee dagen 11 vluchten geannuleerd of hadden een vertraging van meer dan drie uur.

Delta biedt vouchers aan

Delta probeert nu de gedupeerde passagiers te compenseren door middel van een voucher twv $200. Passagiers die vanaf een Europese luchthaven vertrokken met Delta Airlines hebben recht op maximaal €600 vergoeding op basis van Verordening 261/2004. Veel vluchten (van meer dan 3500 km) waren afgelopen dagen tussen de drie en vier uur vertraagd: deze passagiers hebben recht op €300. Wij adviseren om geen vouchers aan te nemen aangezien deze slechts beperkt inwisselbaar zijn (tot 8-8-2017) bij Delta Airlines en je het recht op financiële compensatie met het aannemen van een voucher opgeeft.

Heb jij gevlogen met Delta Airlines en wil je weten of je recht hebt op een vergoeding? Vul je vluchtgegevens in op onze website en je weet direct waar je recht op hebt.

Check uw vlucht
Vorig nieuwsitem
Surinam Airways moet alsnog schadevergoeding betalen
Volgende nieuwsitem
Gedupeerde reizigers Delta Airlines kunnen veel meer geld terugkrijgen
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding