Een Spaanse zomer vol zon, zee en … vertraging?!

EUclaim heeft een artikel geschreven voor Columbus Travel over de vakantiebestemming met de meest vertraagde vluchten van afgelopen zomer.

rode lucht ondergaande zon en palmbomen mallorca

De zomer is voorbij en voor velen betekent dit nu terugblikken op een heerlijke vakantie vanachter je bureau. Elk jaar reizen miljoenen Nederlanders tijdens de zomerperiode naar de mooiste vakantiebestemmingen.

De één kiest voor zon, zee & strand en de ander voor een avontuurlijke cultuurreis. Wat ze wel gemeenschappelijk hebben? Het vliegen! De zomervakantie is de drukste periode van het jaar op Schiphol en andere Europese vliegvelden. Dit lijkt vaak tot het vervelende fenomeen in de reiswereld: Vertraging …

TUI topt de lijsten met vluchtvertragingen

Deze zomer waren het vooral de Spaanse vakantiebestemmingen die getroffen werden door vluchtvertraging. Vluchten van en naar Mallorca, Malaga, Tenerife en Barcelona liepen in juli en augustus de meeste vertragingen van meer dan drie uur op. Vliegtuigmaatschappij TUI had hier een groot aandeel in. Maar liefst 17 vluchten tussen Nederland en Mallorca liepen in juli en augustus een vertraging van meer dan drie uur op. Malaga en Tenerife komen op een 2e en 3e plaats met respectievelijk 14 en 13 langdurige vertragingen van vluchten van TUI.

Maar liefst 17 vluchten tussen Nederland en Mallorca liepen in juli en augustus een vertraging van meer dan drie uur op.

Lees hier het hele artikel van EUclaim op Columbus Travel.

Check uw vlucht
Vorig blogartikel
Kopenhagen in 5 dagen
Volgende blogartikel
Reizen naar de VS: onmisbare tips
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding