Mist hindert vluchten van en naar Eindhoven Airport

Op dinsdag, 3 december 2019, liep het vliegverkeer van en naar Eindhoven Airport lange vertragingen op vanwege dichte mist. Enkele binnenkomende vluchten moesten uitwijken naar Maastricht en Keulen Airport.

eindhoven airport gebouw

Update: mist hindert wederom vluchten Eindhoven Airport

Op donderdag 5 december lopen de vluchten van en naar Eindhoven Airport wederom vertraging op door dichte mist. Onduidelijk is nog wanneer de vluchten weer kunnen landen en vertrekken vanaf de luchthaven. Passagiers moeten goed de vluchtstatus in de gaten houden voor meer informatie.

Vertragingen en code geel voor Noord-Brabant door mist

In de ochtend van 3 december zorgde dichte mist voor slecht zicht in de provincie Noord-Brabant. Het vliegverkeer van Eindhoven Airport werd hier direct door gehinderd. Al 11 binnenkomende vluchten moesten uitwijken naar Maastricht of Keulen omdat het zicht op Eindhoven te slecht was. Ook vertrekkende vluchten liepen lange vertragingen op. Vluchten van Transavia, Wizz Air, Ryanair en TUIfly ondervonden hinder van de mist.

Vlucht vertraagd door mist? Dit zijn je rechten!

Is je vlucht vertraagd door mist? Dan is dit helaas een buitengewone omstandigheid. Zie je geen mist maar wordt dit toch als reden opgegeven? Dan kan het zijn dat op de plek van vertrek of bestemming wél mist is. Je kunt altijd je rechten eenvoudig checken in de calculator van EUclaim. Je hebt als passagier vanaf twee uur vertraging recht op verzorging in de vorm van eten en drinken. Bij langere vertraging kun je ook aanspraak maken op een hotelovernachting en vervangend vervoer.

Check uw vlucht
Vorig nieuwsitem
Staking Franse luchtverkeersleiding hindert vliegverkeer begin december
Volgende nieuwsitem
Vertragingen en annuleringen door staking luchtverkeersleiding Frankrijk
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments

Geschreven door

Debbie is al jaren betrokken bij EUclaim. Ze weet alles van online marketing én van de rechten van vliegtuigpassagiers. Zij zorgt voor de juiste informatie op EUclaim.nl.

Meer over Debbie
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding