KLM biedt meer flexibiliteit tijdens voortdurende coronacrisis

KLM-passagiers kunnen hun tickets met vertrekdatum tot en met 31 maart 2021 inwisselen voor een refundable corona-voucher. Met deze corona-voucher kunnen de KLM-passagiers een nieuwe vlucht boeken of hun geld terugvragen.

vliegtuig KLM op Goteborg Airport

De impact van corona op KLM

De coronacrisis heeft een grote impact op de dienstverlening van KLM. De internationale restricties voor het vliegverkeer heeft tot maanden vol annuleringen geleidt. De vele restitutieverzoeken en het lange verloop van de coronacrisis heeft voor grote problemen bij luchtvaartmaatschappijen gezorgd. Waar luchtvaartmaatschappijen als Flybe en CityJet al failliet zijn gegaan heeft KLM voor ruim 3,4 miljard euro aan staatssteun ontvangen van de Nederlandse overheid. Inmiddels wordt er wel weer gevlogen maar zit het vliegverkeer nog lang niet op het oude niveau. Dit gaat naar verwachting nog jaren duren. De onzekerheid in de reisbranche is groot nu reisadviezen constant veranderen.

Flexibele tickets moeten de drempel tot vliegen verlagen

Om haar klanten weer het vliegtuig in te krijgen heeft KLM de refundable voucher in het leven geroepen. Passagiers die een vliegticket hebben geboekt tot 31 maart 2021 kunnen nu kosteloos hun tickets inwisselen voor een voucher die in te zetten is wanneer zij willen. Ook zou het volgens KLM nu makkelijk worden geld terug te vragen voor geannuleerde vluchten door corona.  • TIP: Corona-voucher ontvangen van KLM?

    Kies dan voor het voucherbeheer van EUclaim. Met onze vouchercheck en bemiddeling komen wij op voor de rechten van passagiers en reizigers.


    Check je voucher

Check uw vlucht
Vorig nieuwsitem
Corona teststraat Schiphol gesloten door gebrek aan capaciteit
Volgende nieuwsitem
Personeel levert arbeidsvoorwaarden in voor voortbestaan luchtvaartmaatschappijen
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments

Geschreven door

Marketingmanager Lisanne Verbeek heeft passie voor marketing en campers. Nu vecht ze voor de rechten van passagiers. Bekend van RTL Nieuws, BNR en AD.

Meer over Lisanne
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding