Grote onduidelijkheid over Ryanair staking morgen

Wordt er morgen gevlogen of niet? Dat is de grote vraag die heerst onder Nederlandse passagiers van Ryanair. De piloten hebben aangekondigd te staken op vluchten van en naar Eindhoven airport, maar Ryanair weigert vluchten te annuleren.

ryanair vliegtuig op de startbaan van eindhoven airport

Passagiers in onzekerheid omtrent Ryanair vlucht

Ryanair heeft in haar communicatie met klanten aangegeven dat ze hun vluchten kunnen omboeken, maar dat ze geen vluchten annuleren. De vluchten zouden morgen gewoon doorgaan volgens schema. Ook Eindhoven Airport heeft geen bericht ontvangen over vluchtannuleringen van de Ierse budgetmaatschappij. Pilotenvakbond VNV snapt de handelswijze van Ryanair niet.

Rechter gaf verbod op invliegen nieuwe stakingsbrekers

Op 10 augustus vloog Ryanair stakingsbrekers in om de vluchten van de stakende piloten op te vangen. Van de Nederlandse rechter werden zulke toekomstige acties verboden. Wanneer Ryanair dit morgen weer doet, kan de Ierse budgetmaatschappij een flinke boete verwachten.

Advies EUclaim omtrent Ryanair vluchten 28 september

Omdat er nu nog geen vluchten geannuleerd zijn adviseert EUclaim passagiers nog geen andere vluchten te boeken. Zolang er nog geen annuleringen bekend zijn hebben passagiers ook nog geen recht op een vergoeding en moeten ze de kosten voor alternatief vervoer zelf dragen. Twijfel je over je reisplannen en wil je advies? Neem dan gerust contact met ons op.

Check uw vlucht
Vorig nieuwsitem
Weer een computerstoring bij Delta airlines
Volgende nieuwsitem
Passagiers recht op vergoeding voor 20 geannuleerde Ryanair vluchten
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding