EUclaim nieuws: Mist op Schiphol

Mist op Schiphol resulteert in de nodige vertragingen. Air Berlin vraagt naar jaren van financiële problemen faillissement aan. Ryanair wil strenge maatregelen tegen dronken en agressieve passagiers op Britse vliegvelden. EUclaim vertelt je het laatste nieuws uit de luchtvaartindustrie.

Mist op Amsterdam Airport Schiphol

Over een groot deel van Nederland hangt een dikke deken van mist deze ochtend. Er zijn dan ook veel lange vertragingen op Amsterdam Airport Schiphol te melden. Vertragingen die ontstaan door de mist zijn een buitengewone omstandigheid. Passagiers hebben in deze situatie geen recht op een vergoeding.

Air Berlin vraagt faillissement aan

Al jaren verkeerd de Duitse vliegtuigmaatschappij Air Berlin in financieel zwaar weer. Groot aandeelhouder Etihad wil geen geld meer in Air Berlin steken waardoor nu het faillissement is aangevraagd. De Duitse overheid heeft een overbruggingskrediet verleend aan Air Berlin waardoor de vluchten voorlopig nog door kunnen gaan tot er een overname plaatsvindt.

Ryanair wil alcohol beperkingen op Britse vliegvelden

Vanwege aanhoudende problemen met agressieve en dronken passagiers in het Verenigd Koninkrijk wil Ryanair dat er strenge maatregelen genomen worden om de alcoholconsumptie tegen te gaan. Het aantal incidenten met dronken en agressieve passagiers is gestegen met 50 procent ten opzichte van vorig jaar.

Check uw vlucht
Vorig nieuwsitem
Opnieuw stiptheidsacties Marechaussee
Volgende nieuwsitem
Wizz Air laat passagiers een week wachten op nieuwe vlucht
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding