Wintertip: Stedentrip Stockholm

Wil je een leuke trip maken naar een Scandinavische stad deze winter? Denk dan eens aan Stockholm! Deze winterse bestemming en tevens Zweedse hoofdstad is een échte aanrader om in de winter te bezoeken. Voor de Telegraaf schreef EUclaim er een artikel over.

 

stockholm uitzicht op de kade

Stockholm is een typisch Scandinavische stad. Open, laagdrempelig en rijk aan historie met een bewogen koninklijk tintje. Van vele parken tot het oude centrum. Er is genoeg te zien in deze mooie stad. Bezoek bijvoorbeeld de Riddarholmskyrkan en het koninklijk paleis en geniet van het verlichte Stockholm in de donkere dagen voor kerst. Een stad die een speciaal plekje in je hart zal veroveren.

Vliegen naar Stockholm

Vanaf Nederland kun je nu alleen nog vanaf Amsterdam naar Stockholm vliegen. Volgend jaar verandert dit en kun je ook vanaf Eindhoven met Transavia naar de Zweedse hoofdstad vliegen. Momenteel vliegen SAS, KLM en de Noorse prijsvechter Norwegian naar Stockholm.

Lees het artikel hier op de Telegraaf.nl

Check uw vlucht
Vorig blogartikel
Vertraging? Geen probleem, EUclaim!
Volgende blogartikel
Bangkok of Texel, Wat kies jij?
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments

Geschreven door

Debbie is al jaren betrokken bij EUclaim. Ze weet alles van online marketing én van de rechten van vliegtuigpassagiers. Zij zorgt voor de juiste informatie op EUclaim.nl.

Meer over Debbie
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding