Op AirCruise naar Afrika

Is er een toekomst weggelegd voor zeppelins? In Groot Brittannië denken ze van wel, want hier wordt op dit moment gebouwd aan een enorm luchtschip. In maart 2016 zal de eerste testvlucht plaatsvinden van de zeppelin genaamd Airlander 10. Het is een moderne (en veiligere) versie van de Hindenburg, het in 1937 verongelukte luchtschip. Het is de bedoeling dat de zeppelin wordt ingezet voor het uitvoeren van toeristische routes boven Afrika. Als je niet wilt wachten tot de Airlander 10 af is om Afrika te verkennen, dan kun je ook gebruik maken van een AirCruise.

Boeing 737-700 NG

In november 2016 vertrekt voor de eerste keer in twintig jaar een AirCruise vanaf Nederland. De cruise wordt georganiseerd door Incento en Tasman Travel. Gedurende de 17-daagse, exclusieve vlucht zullen reizigers de hele tijd met hetzelfde vliegtuig vliegen en door hetzelfde personeel geholpen worden.

Tijdens de reis zijn er acht plekken waar het vliegtuig landt en je slaapt in mooie, luxe hotels. Ook wordt een deel van de reis met de trein afgelegd. Het vliegtuig waarmee de AirCruise wordt uitgevoerd is een Boeing 737-700 NG met ruimte voor 52 passagiers. Dit toestel is van alle gemakken voorzien en je hoeft je zeker geen zorgen te maken over gebrek aan beenruimte. Je kunt de rugleuning van je stoel lekker ver naar achteren te zetten, zonder dat de persoon achter jou daar last van heeft.

Ook de service aan boord zal natuurlijk aan niets ontbreken. Er zullen tijdens het vliegen lekkere drankjes, hapjes en maaltijden geserveerd worden. Dat mag natuurlijk ook wel, want in totaal zul je 33 uur en twintig minuten in het vliegtuig doorbrengen. Dit is hoe het vliegtuig er van binnen uitziet:

Om ruimte te maken voor luxe stoelen is het aantal zitplaatsen in het vliegtuig vermindert.

Er zijn ruime, comfortabele stoelen geïnstalleerd in deze Boeing 737-700 NG.

Tijdens de all inclusive AirCruise reis naar Afrika wordt je van alle gemakken voorzien.

Wil jij mee op deze exclusieve luxe AirCruise? De kosten zijn €19.980 per persoon, op basis van twee personen. Het is mogelijk om in termijnen te betalen! Voor meer informatie kijk je op https://www.aircruiseafrika.nl

Check uw vlucht
Vorig blogartikel
Telegraaf: Leuke weetjes over vliegtuigen
Volgende blogartikel
Telegraaf: Vertraging niet alleen maar negatief
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding