Maar u bent toch die meneer van EUclaim?

Deze vraag werd mij vorige week donderdag door verbaasde passagiers gesteld toen ik, Hendrik Noorderhaven,  mij op Schiphol meldde voor vlucht HV697 naar Fuerteventura. "Dat klopt", antwoordde ik. "Maar mag u dan wel mee van Transavia?", was de reactie van de passagier.

Natuurlijk mag ik mee. Maar ik begrijp de vraag wel een beetje. Het was zeker niet de eerste keer dat ik hier op moest reageren. EUclaim vecht voor rechten van passagiers en laat regelmatig van zich horen. Dat vinden niet alle airlines prettig, maar het is helaas vaak onvermijdelijk. En zo lang het nodig is zullen we dat blijven doen.

De vlucht  verliep prima en perfect op tijd. Bovendien werden we bediend door een steward die het vak helemaal in zijn vingers had.

Zondag vliegen we weer terug met Transavia. Of het handig is om dit vandaag aan te kondigen weet ik eigenlijk nu niet meer zo zeker. Ik zal mijn pet maar diep over mijn hoofd trekken.

De vakantie is heerlijk geweest. We zijn goed uitgerust en helemaal klaar voor het zomerseizoen. We hopen voor u dat u onze hulp niet nodig heeft, maar is dat wel het geval dan zullen we alle zeilen bij zetten.

Check uw vlucht
Vorig blogartikel
Vertraging door missende passagier geen overmacht
Volgende blogartikel
Advocaat-generaal Hoge Raad geeft aanvullende conclusies
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding