EUclaim levert recordaantal vluchtanalyses aan verzekeraars

EUclaim en moederbedrijf Lennoc Flight Intelligence hebben vlak voor het einde van het jaar weer een prachtige mijlpaal bereikt. Een nieuw record waar wij trots op zijn! Er zijn dit jaar maar liefst 1000 vluchtanalyses gemaakt voor rechtsbijstandsverzekeraars.

Veel mensen weten niet dat wij naast het helpen van gedupeerde passagiers ook vele rechtsbijstandsverzekeraars voorzien van gedetailleerde vluchtinformatie. Met behulp van een vluchtanalyse kan  een verzekeraar inschatten of een klant recht heeft op een vergoeding wegens annulering of vertraging van een vlucht. Zo kan de verzekeraar de klant snel en efficiënt helpen.

Hoe helpt dit passagiers hun recht te behalen?

Een vluchtanalyse helpt rechtsbijstandsverzekeraars met de beoordeling  of zij hun klanten kunnen helpen bij een vertraagde of geannuleerde vlucht. Een FOP bevat veel gedetailleerde vluchtinformatie, zoals schema- en actuele vluchttijden, uitgebreide informatie over weersomstandigheden bij (gepland) vertrek en aankomst van de vlucht, alsmede analyses van gebeurtenissen die van invloed kunnen zijn op het vliegverkeer. Denk hierbij aan politieke instabiliteit, stakingen, natuurgeweld of oorlogssituaties.

Aan de hand van dit rapport geven wij advies aan de verzekeraar en kan men de haalbaarheid van de zaak inschatten. De rechtsbijstandsverzekeraar kan vervolgens beoordelen of het de moeite waard is om het geld op te halen bij de luchtvaartmaatschappij.

Check uw vlucht
Vorig blogartikel
KLM laat passagiers in de steek
Volgende blogartikel
Top 5 slechtste dagen Nederlandse luchtvaart 2014
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding