Bangkok of Texel, Wat kies jij?

Het lijkt een aparte keuze, Bangkok of Texel. Maar wist je al dat je op een dag net zo vaak naar Bangkok kunt reizen als naar Texel? Je kunt elk uur de boot naar het Waddeneiland pakken vanaf Den Helder, maar je kunt ook elk uur een vlucht naar de hoofdstad van Thailand nemen in de zomer. Wat kies jij? Voor Columbus Travel schreef EUclaim er een artikel over.

thailand monnik die water ritueel uitvoert in rivier

Bangkok in bloei

Het is een van de mooiste steden van Thailand. Een koninkrijk in Zuidoost Azië die ruim 67 miljoen inwoners telt! Bangkok is een leuke bestemming voor avontuurlijke reizigers die de boeddhistische cultuur willen leren kennen. De Thaise hoofdstad is rijk aan de mooiste tempels en kloosters. Ook kun je in deze bloeiende wereldstad goed winkelen in de vele shoppingmalls en letterlijk de Thaise cultuur ‘proeven’. Voor veel reizigers is Bangkok het begin van een prachtige reis door Thailand. Een land dat alles lijkt te bieden voor een ontspannen vakantie. Van serene tempels tot indrukwekkende rijstvelden en van de drukke steden vol geuren en smaken tot de parelwitte stranden van Ko Phi Phi. Je kunt ook de beste kookcursussen volgen om meer te leren over de oosterse keuken.

Lees het hele artikel hier op Columbusmagazine.nl

Check uw vlucht
Vorig blogartikel
Wintertip: Stedentrip Stockholm
Volgende blogartikel
Vliegen rond de feestdagen? De do’s en dont’s op een rij
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments

Geschreven door

Debbie is al jaren betrokken bij EUclaim. Ze weet alles van online marketing én van de rechten van vliegtuigpassagiers. Zij zorgt voor de juiste informatie op EUclaim.nl.

Meer over Debbie
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding