Actuele geannuleerde vluchten

Bekijk gratis of u recht heeft op een vergoeding tot wel €600 per persoon. Check uw vlucht

Vind hier geannuleerde vluchten met recht op vergoeding

Is uw vlucht geannuleerd en wilt u weten of u recht heeft op een vergoeding? Bekijk dan snel of uw vluchtgegevens in onderstaande lijst staan of vind uw vlucht door de zoeken op de desbetreffende vliegtuigmaatschappij of vliegveld. De actuele lijst met probleemvluchten is samengesteld op basis van de unieke database van Lennoc Flight Intelligence. De zeer kwalitatieve gegevens uit de database zorgen ervoor dat wij in juridische procedures sterk staan en dit resulteert in een slagingspercentage van 97%.

Uw rechten als passagier bij een geannuleerde vlucht

Naast dat u mogelijk recht heeft op een vergoeding voor het tijdsverlies wanneer u vlucht is geannuleerd heeft u als passagier nog meer rechten op basis van Verordening 261/2004. Zo moet de vliegtuigmaatschappij u een alternatieve vlucht aanbieden. Op het moment dat de nieuwe vlucht niet toereikend is voor u dan kunt u afzien van de vlucht en ontvangt u de ticketprijs terug. Vindt u zelf een beter alternatief naar uw eindbestemming en is deze duurder dan de origineel geboekte vlucht? Dan moet de vliegtuigmaatschappij mogelijk ook de meerprijs aan u vergoeden.

Vergoeding bij geannuleerde vluchten

Wanneer uw vlucht kort voor vertrek is geannuleerd en u met vertraging aankwam op uw eindbestemming heeft u mogelijk recht op een vergoeding. In Europa worden de rechten van passagiers namelijk beschermd door Verordening 261/2004. Hierin staat dat passagiers moeten voldoen aan de volgende punten om onder Verordening 261/2004 te vallen:

Bij een vluchtannulering is het verder van belang wanneer u bent geïnformeerd over de annulering van uw vlucht. Het tijdsbestek bepaalt of u in aanmerking komt voor een vergoeding, oftwel compensatie.

Hoogte vergoeding bij annuleringen vluchten

De hoogte van de vergoeding voor het tijdsverlies bij een geannuleerde vlucht is vastgelegd in Verordening 261/2004. Deze vergoeding kan oplopen tot maximaal €600 per persoon en wordt bepaald op basis van de afstand van de vlucht. 

Vluchtbestemmingen binnen de EU

Vluchtbestemmingen buiten de EU

Geannuleerde vluchten per vliegtuigmaatschappij of vliegveld

Het is mogelijk om de lijst met recente vertraagde en geannuleerde vluchten specifieker te maken op basis van een gekozen vliegtuigmaatschappij of vliegveld. Kies voor de vliegtuigmaatschappij waarmee u zou vliegen of het vertrek- of aankomstvliegveld van uw geannuleerde vlucht. Staat uw vlucht er niet bij? Vul dan uw vluchtgegevens in onze calculator in en wij geven u binnen enkele minuten advies over uw rechten.

Geen vliegtuigmaatschappij gevonden
Geen vliegveld gevonden

Recent geannuleerde vluchten

Vragen? Chat of bel