Vluchten geannuleerd door Small Planet Airlines

In Nederland voerde Small Planet Airlines al geen vluchten meer uit. Nu zijn ook de laatste vluchten in Duitsland geannuleerd. Leasemaatschappijen hebben vliegtuigen teruggeroepen waardoor er ook geen vluchten meer uitgevoerd kunnen worden.

Failissement Small Planet Airlines nabij

Het is slechts een kwestie van tijd voordat de luchtvaartmaatschappij Small Planet Airlines haar faillissement zal aankondigen. Op 18 september vroeg de Litouwse luchtvaartmaatschappij al uitstel van betaling aan bij de Duitse rechtbank.

Gevolg voor claims vertragingen en annuleringen

Een faillissement van Small Planet Airlines zal helaas inhouden dat claims niet meer uitbetaald gaan worden door de luchtvaartmaatschappij. Zij beschikt simpelweg niet meer over genoeg geld om deze uit te betalen. In de bovenstaande video leggen we meer uit over de gevolgen voor je claim.

Was je vlucht vertraagd of geannuleerd en uitgevoerd door een andere luchtvaartmaatschappij dan Small Planet Airlines? Check dan of je recht hebt op een vergoeding tot €600 per persoon.

Geschreven door

Debbie is al jaren betrokken bij EUclaim. Ze weet alles van online marketing én van de rechten van vliegtuigpassagiers. Zij zorgt voor de juiste informatie op EUclaim.nl.

Meer over Debbie
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding