Ryanair annuleert de komende maanden(!) nog meer vluchten

 Nog eens 400.000 passagiers zijn de dupe van de planningsproblemen van Ryanair. De komende maanden worden nog eens honderden vluchten geannuleerd vanwege een personeelstekort. Gedupeerde passagiers zouden vandaag geïnformeerd zijn over eventuele annuleringen.

ryanair vliegtuig vliegt voor berg langs

Passagiers van Ryanair wederom de dupe

Met deze nieuwe aankondiging van geannuleerde vluchten zijn passagiers van de Ierse prijsvechter maandenlang de dupe van de personeelsproblemen. Er worden elke dag 40 tot 50 vluchten op het vluchtschema van Ryanair geschrapt. In Engelse kranten wordt zelfs gezegd dat de problemen van Ryanair tot zeker maart 2018 aan zullen houden. Vanaf november zet Ryanair 25 minder toestellen in dan normaal. Compensatie voor passagiers is er nauwelijks. Zij krijgen hun geld terug of een vervangende vlucht en een voucher van 40 euro voor een nieuwe vlucht.

Jouw rechten bij een geannuleerde Ryanair vlucht

Wordt jouw Ryanair vlucht geannuleerd? Dan heb je wellicht recht op een vergoeding als dit binnen twee weken voor de vluchtdatum gebeurd. Vul je vluchtgegevens in op onze website en wij geven je graag advies over jouw rechten. Heb je meer specifieke vragen omtrent de Ryanair annuleringen? Neem dan gerust contact met ons op.

Check uw vlucht
Vorig nieuwsitem
TUIfly stationeert meer vliegtuigen op regionale vliegvelden
Volgende nieuwsitem
Wereldwijde technische storing zorgt voor incheckproblemen
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments

Geschreven door

Debbie is al jaren betrokken bij EUclaim. Ze weet alles van online marketing én van de rechten van vliegtuigpassagiers. Zij zorgt voor de juiste informatie op EUclaim.nl.

Meer over Debbie
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding