Nieuwe zomerroutes Schiphol 2019 bekend

De zomer van 2018 ligt nog maar nét achter ons maar luchtvaartmaatschappijen zijn nu alweer bezig met de uitbreiding van hun routenetwerk. Zo worden er in de zomer van 2019 mooie bestemmingen toegevoegd aan het routenetwerk van Schiphol.

last vegas strip met blauwe lucht en hoge gebouwen

Viva Las Vegas met KLM

Een directe verbinding met Las Vegas, wie wil het niet! Volgend jaar zomer lijkt het zover te zijn. KLM gaat starten met twee directe verbindingen per week en later in het seizoen wordt er zelfs drie keer per week naar de West-Amerikaanse metropool gevlogen. Binnen 12 uur sta je aan de andere kant van de wereld. Momenteel kun je alleen nog met een overstap naar Las Vegas vliegen vanaf Schiphol.

Vanaf Schiphol naar Tampa met Delta Airlines

Tampa, Florida wordt vanaf volgend jaar zomer elke dag verbonden met Amsterdam door Delta Airlines. Een weekje Florida is dus dichterbij dan je denkt. Ook zijn er veel zakenreizigers die blij gaan zijn met de directe verbinding. Nu kun je alleen nog met een overstap naar Tampa vliegen.

KLM krijgt concurrentie op de route naar San Francisco

Nu maken veel passagiers nog gebruik van een vlucht met een overstap om in San Francisco te komen omdat dit stukken goedkoper is dan de directe KLM-verbinding. KLM krijgt nu concurrentie van United Airlines op de route tussen Amsterdam en San Francisco, wat de prijs gaat drukken.

Check uw vlucht
Vorig nieuwsitem
Brandstofstoring op Schiphol, wat zijn je rechten?
Volgende nieuwsitem
Staking Ryanair cabinepersoneel Eindhoven Airport
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments

Geschreven door

Debbie is al jaren betrokken bij EUclaim. Ze weet alles van online marketing én van de rechten van vliegtuigpassagiers. Zij zorgt voor de juiste informatie op EUclaim.nl.

Meer over Debbie
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding