Nieuwe winterbestemmingen vanaf Schiphol

Aankomend weekend gaat de nieuwe dienstregeling van Schiphol Amsterdam Airport van start. Dit betekent voor passagiers dat er weer nieuwe winterbestemmingen aangevlogen worden. Vooral passagiers die naar de zon willen ontsnappen, kunnen hun hart ophalen. Ook zijn er luchtvaartmaatschappijen die meer routes aan hun bestaande netwerk toevoegen waardoor je als passagier nog meer keuze hebt uit vluchtuitvoerders.

 

klm vliegtuig in de winter sneeuw op het schiphol airport

Nieuwe winterbestemmingen: van India tot Egypte

Bangalore in India wordt een nieuwe bestemming, de vierde, voor Jet Airways. Dit is vooral een interessante bestemming voor zakenreizigers. Er zitten veel IT-bedrijven in Bangalore. KLM gaat drie keer per week naar San José en Mauritius vliegen en TUI fly gaat haar vluchten naar de Egyptische badplaats Sharm el Sheikh in Egypte hervatten.

Meer luchtvaartmaatschappijen naar Mumbai en Las Vegas

KLM gaat deze winter starten met een lijndienst naar Mumbai. TUI fly kiest juist voor een wekelijkse rotatie naar Praia op de Kaapverdische eilanden en Transavia gaat naar Boa Vista en Kiruna in Zweden vliegen.
Delta Airlines kiest voor rechtstreekse vluchten tussen Amsterdam en Las Vegas vanaf januari en gaat in maart naar Austin, Texas vliegen.

Welke nieuwe bestemming spreekt jou het meest aan en waarom? Laat het ons weten.

Check uw vlucht
Vorig nieuwsitem
Parkeren op Nederlandse vliegvelden weer flink duurder
Volgende nieuwsitem
easyJet profiteert van failliete Air Berlin
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments

Geschreven door

Debbie is al jaren betrokken bij EUclaim. Ze weet alles van online marketing én van de rechten van vliegtuigpassagiers. Zij zorgt voor de juiste informatie op EUclaim.nl.

Meer over Debbie
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding