Nieuwe dochtermaatschappij voor KLM

Naar Dubai vliegen kan vanaf Nederland nu alleen nog met Emirates, KLM en Transavia en de tickets zijn meestal behoorlijk aan de prijs. Dit gaat in de toekomst veranderen!

Dubai skyline 's nachts verlicht

Om de concurrentie met Aziatische maatschappijen zoals Turkish Airlines en Emirates aan te gaan komt er een nieuwe dochtermaatschappij bij voor Air France-KLM, in de vorm van een prijsvechter.

Concurrentiestrijd in de Golfstaten

De nieuwe prijsvechter moet de concurrentie met vliegtuigmaatschappijen uit de Golfstaten aangaan. De markt in de Golfstaten is aan hevige concurrentie onderworpen. KLM moet het opnemen tegen elitemaatschappijen van oliemagnaten zoals Emirates en Qatar Airways en tegen de prijsvechters aan de onderkant van de markt.

De nieuwe dochtermaatschappij moet vanaf 2020 tien langeafstandsvliegtuigen in beheer hebben. Tegenover deze beslissing wordt de uitbreiding van Transavia voorlopig uitgesteld. Transavia zal zich vooral moeten focussen op de groei in de Europese thuismarkt.

Air France-KLM maakte ook bekend verder te gaan bezuinigen de komende jaren. Reorganisaties worden verder doorgevoerd en er wordt ook verder gesneden in het personeelsbestand.

Check uw vlucht
Vorig nieuwsitem
Nieuwe concurrentie op Schiphol voor TUIfly en KLM
Volgende nieuwsitem
Vliegpassagiers massaal belazerd
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments

Geschreven door

Debbie is al jaren betrokken bij EUclaim. Ze weet alles van online marketing én van de rechten van vliegtuigpassagiers. Zij zorgt voor de juiste informatie op EUclaim.nl.

Meer over Debbie
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding