Nieuwe bestemmingen vanaf Groningen en Amsterdam

Het is de tijd van het jaar dat de luchtvaartindustrie haar plannen bekend maakt voor het nieuwe seizoen. Op Schiphol gaat de winterdienstregeling in en Groningen bereidt zich voor op het zomerseizoen van 2017.

Vliegtuig Ryanair aan het taxieen

Deze winter worden er vanaf Schiphol weer nieuwe bestemmingen en routes aangevlogen. Vanaf aankomend weekend gaat deze dienstregeling van start. Het vliegveld van Amsterdam verwacht in 2016 uit te komen op ruim 63 miljoen passagiers en daarmee in de Europese top-3 van passagiersaantallen te komen.

Nieuwe bestemmingen

KLM gaat aankomende winter naar Teheran, Windhoek, Dublin, Miami en Colombo vliegen. Er wordt ook vaker gevlogen naar Buenos Aires, Stockholm, Havana én Santiago. Transavia gaat aankomende winter naar München en Zurich vliegen. easyJet voegt Lanzarote, Boedapest en eveneens Zurich aan haar vliegroutes toe. Er worden ook meer vluchten aangeboden naar New York, Stockholm, Keflavik, Kaapverdië en Dundee.

Touroperator Corendon heeft aangekondigd vanaf april 2017 vanaf Groningen vluchten te starten naar de Griekse eilanden Kos en Kreta. De vluchten zullen via een tussenstop in Eindhoven naar de populaire vakantiebestemmingen vliegen. TUIfly start eveneens met vluchten naar Kreta vanaf Groningen in dezelfde periode.

Check uw vlucht
Vorig nieuwsitem
EUclaim blijft ontevreden over Ryanair
Volgende nieuwsitem
Nieuwe concurrentie op Schiphol voor TUIfly en KLM
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding