LOT Polish Airlines neemt Duitse chartermaatschappij Condor over

De Poolse luchtvaartmaatschappij LOT Polish Airlines neemt de Duitse vakantiemaatschappij Condor over. Dat is afgelopen vrijdag bekend gemaakt door de Polish Aviation Group (PGL) in Frankfurt.

condor vliegtuig geparkeerd aan gate

Update: LOT ziet af van koop Condor

In april heeft de Poolse luchtvaartmaatschappij LOT laten weten dat ze afzien van de koop van Condor. De reden waarom de koop niet doorgaat is niet bekend gemaakt.

Condor na faillissement van Thomas Cook Group

Sinds het omvallen van moederorganisatie Thomas Cook afgelopen zomer kon de Duitse luchtvaartmaatschappij Condor zelfstandig verder dankzij een lening van de Duitse overheid van ruim 380 miljoen euro. Sindsdien was Condor beschikbaar voor overname en de biedingenstrijd is gewonnen door LOT Polish Airlines. Wat er verder met de naam en vluchten van Condor gebeurd is nog niet duidelijk.  • TIP: Condor vlucht vertraagd? Check je rechten!

    Was je vlucht met Condor meer dan drie uur vertraagd? Check je recht op vergoeding tot €600 per persoon bij EUclaim!


    Check je vlucht

Nieuwe kansen op Europese markt voor LOT Polish Airlines

Met de overname van Condor krijgt LOT Polish Airlines toegang tot de Europese vakantievluchten van en naar Duitsland. Condor is een van de grootste vakantiemaatschappijen die jaarlijks door duizenden passagiers gebruikt wordt om van en naar hun vakantiebestemmingen te vliegen. Condor voert vluchten uit vanaf Duitse luchthavens als Düsseldorf Airport, Frankfurt Airport en Munster Osnabrück Airport.

Check uw vlucht
Vorig nieuwsitem
Staking Franse luchtverkeersleiding van 13 tot en met 16 januari
Volgende nieuwsitem
Vluchten geannuleerd naar China vanwege uitbraak Corona virus
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding