Los Angeles International Airport bereidt zich voor op grootste verhuizing ooit

Het wordt de grootste verhuizing ooit in de geschiedenis van de commerciële luchtvaart. De verhuizing van 2 terminals op LAX, Los Angeles International Airport. Op 12 mei verhuist Delta Air Lines, maar veel vliegtuigmaatschappijen zullen last krijgen van de verhuizing.

vliegtuig in de lucht met ondergaande zon

Plannen van Delta Airlines kosten 1,9 miljard dollar

Delta Airlines gaat flink investeren in de Delta Sky Way op LAX. Hierbij worden twee terminals, terminals 2 en 3, volledig gemoderniseerd. Het doel hiervan is dat overstappen op vluchten van Skyteam partners makkelijker wordt voor passagiers. Passagiers hoeven straks niet opnieuw door de veiligheidscontrole door een directe verbinding met de Tom Bradley International Terminal. De investering van Delta gaat ruim 1,9 miljard dollar kosten.

21 vliegtuigmaatschappijen moeten verhuizen naar nieuwe terminals vanwege de plannen van Delta. Dit is gepland voor 12 mei, en zal drie nachten gaan duren. Na de verhuizing heeft Delta 23 gates tot haar beschikbaarheid. Deze worden gedeeld met partners zoals Aeromexico en Virgin Atlantic. Vanwege de nieuwe verbinding met de Tom Bradley Terminal wordt overstappen op Skyteam partners zoals KLM, Alitalia en China Eastern ook makkelijker.

Effect op passagiers

Voor passagiers is alles in werking gezet om de transitie zo soepel mogelijk te laten verlopen. Er is een app, website en er zijn social media kanalen opgezet waarmee de passagiers geïnformeerd worden over de veranderingen en wat dit voor hun gaat betekenen. Extra personeel gaat passagiers de juiste weg wijzen.

Check uw vlucht
Vorig nieuwsitem
De zomerdienstregeling gaat van start op Schiphol
Volgende nieuwsitem
Stakingen maart 2017 duperen 766 duizend passagiers
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding