KLM gaat dezelfde routes als Transavia aanvliegen

Gaat er sprake zijn van kannibalisatie binnen de KLM groep of niet? KLM gaat een aantal bestemmingen aanvliegen die nu voornamelijk door dochtermaatschappij Transavia worden aangevlogen. Het zou voornamelijk om routes naar Italië gaan.

transavia en klm vliegtuig naast elkaar op vliegveld geparkeerd
©: Ibiza vandaag

Na Spanje nu ook Italië aan de beurt

Er worden geen vluchten overgeheveld volgens een woordvoerster van Transavia.
Zo meldt Reismedia. Maar het zou dus wél om concurrentie uit eigen huis gaan. Afgelopen jaar startte KLM al met vluchten op de voorheen Spaanse Transavia bestemmingen zoals Ibiza, Alicante en Valencia. Nu moeten ook Italiaanse bestemmingen zoals Pisa, Sicilië en Sardinië eraan geloven. Ook Split, Cagliari en Catania worden binnenkort met KLM toestellen aangevlogen. Het zou voornamelijk om vluchten met de KLM Cityhopper gaan.

Of de nieuwe KLM vluchten Transavia gaan vervangen op de bovengenoemde routes houden we uiteraard scherp in de gaten. De tarieven zijn over het algemeen een stuk voordeliger bij Transavia. Profiteer ervan nu het nog kan.

 

Check uw vlucht
Vorig nieuwsitem
Dubai drukste intercontinentale bestemming
Volgende nieuwsitem
150 vluchten geannuleerd door computerstoring Delta Air Lines
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments

Geschreven door

Debbie is al jaren betrokken bij EUclaim. Ze weet alles van online marketing én van de rechten van vliegtuigpassagiers. Zij zorgt voor de juiste informatie op EUclaim.nl.

Meer over Debbie
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding