Groningen Airport verliest twee van drie dagelijkse lijndiensten

De luchtvaartmaatschappij Nordica uit Estland heeft bekend gemaakt vanaf 29 december 2018 haar lijndiensten naar Kopenhagen en München vanaf Groningen Eelde Airport te staken. Dit heeft grote gevolgen voor het vliegveld van Groningen.

vliegtuig in de lucht

Nordica sluit routes Groningen Airport na tegenvallende resultaten

Vanwege tegenvallende passagiersaantallen op de vluchten van- en naar Groningen Airport staakt Nordica de lijndiensten. Alleen Transavia, Corendon, TUI fly en Flybe vliegen nu nog op de Groningse luchthaven. De directeur van Groningen Eelde Airport verwacht dat SAS of Lufthansa de vrijgekomen routes gaat overnemen. Als dit niet gebeurd, zal Groningen twee van de drie dagelijkse lijndiensten verliezen.

Vlucht vertraging Groningen Airport

Nog geen jaar geleden had Nordica verschillende opstartproblemen op de route tussen Kopenhagen en Groningen. Deze lijnvlucht liep vaak vertraging op. De meeste passagiers maken in de vakantieperiodes gebruik van Groningen Airport.


Check uw vlucht
Vorig nieuwsitem
Small Planet Airlines officieel failliet verklaard
Volgende nieuwsitem
Zeven euro vliegtaks op alle vluchten vanaf 2021
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments

Geschreven door

Debbie is al jaren betrokken bij EUclaim. Ze weet alles van online marketing én van de rechten van vliegtuigpassagiers. Zij zorgt voor de juiste informatie op EUclaim.nl.

Meer over Debbie
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding