Vrouw op luchthaven - EUclaim

EUclaim bij EenVandaag over uitbetalen van corona-vouchers

Liever geld dan voucher

Afgelopen vrijdag 16 oktober verscheen EUclaim in een uitzending van EenVandaag. In de uitzending kwam EUclaim aan het woord over het feit dat consumenten liever hun geld terug willen dan een corona-voucher uitbesteden, aangezien er dit jaar nauwelijks zicht is op alternatieve reizen.

Consument heeft liever geld terug dan corona-voucher

Hendrik Noorderhaven, directeur van EUclaim, geeft in de uitzending onder andere aan dat gedupeerde consumenten met een corona-voucher recht op een uitbetaling hebben. Zo staat het ook aangegeven in de wet. Het is voor veel mensen alsnog lastig om de reiskosten terug te krijgen, want veel reisorganisaties hebben het geld (nog) niet in kas en wijzen de aanvragen af.

Juridische stappen om geld terug te krijgen

Veel consumenten zoeken juridische hulp om alsnog uitbetaling van hun corona-voucher te ontvangen. Hendrik Noorderhaven geeft in de uitzending aan dat reisorganisaties het verliezen in een juridische procedure. Consumenten staan in hun recht staan, aangezien het hier om een onbetwiste vordering gaat. 

Geschreven door

Marketingmanager Lisanne Verbeek heeft passie voor marketing en campers. Nu vecht ze voor de rechten van passagiers. Bekend van RTL Nieuws, BNR en AD.

Meer over Lisanne
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding