Einde voor route Rotterdam – London City door CityJet

Het einde is in zicht voor CityJet op de route tussen Rotterdam The Hague Airport en London City Airport. Een wijziging in de strategie van de vliegtuigmaatschappij zorgt ervoor de laatste vlucht op 30 april plaatsvindt.

cityjet vliegtuig op landingsbaan
©: Luchtvaartnieuws

Minder vluchten voor Rotterdam

Het is een klap voor de Rotterdamse luchthaven. In de afgelopen maanden stopten Turkish Airlines en Flybe ook al hun vluchten op Rotterdam The Hague Airport. BMI Regional stopt binnenkort ook met vluchten van en naar Rotterdam.

De Nederlandse vliegtuigmaatschappijen Transavia, TUIfly en Corendon breiden daarentegen juist hun vluchten op Rotterdam uit deze zomer. British Airways is blij met het besluit van CityJet. Zij concurreert nu nog met CityJet op de route Rotterdam – London City, maar is vanaf 30 april de enige aanbieder op deze route.

Nieuwe strategie CityJet

Er komen minder lijndiensten onder de naam van CityJet. De vliegtuigmaatschappij gaat zich vooral richten op vluchten voor andere maatschappijen zoals SAS en Brussels Airlines. Vanaf Nederland blijft CityJet vanaf Amsterdam naar London City Airport vliegen.

 

Check uw vlucht
Vorig nieuwsitem
Mogelijk toch miljoenenboete voor Air France-KLM
Volgende nieuwsitem
Staking Berlijn Tegel en Schönefeld weer verlengd
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding