Eerste langeafstandsvluchten voor Eindhoven Airport

TUI fly biedt vanaf komend winterseizoen de eerste verre bestemming vanaf Eindhoven Airport aan voor passagiers. Er wordt straks drie keer per week naar de Kaapverdische eilanden gevlogen.

strand en zee bij blauwe lucht

Eindhoven steeds meer in trek bij de Nederlandse vakantieganger

Nu Schiphol compleet volgepland is zoeken luchtvaartmaatschappijen naar alternatieve luchthavens om aan de vraag naar vakantievluchten tegemoet te komen. Eindhoven is het tweede grootste vliegveld van Nederland en voor steeds meer passagiers een goed alternatief voor Schiphol. Het vliegveld is minder groot en druk waardoor je sneller kunt boarden en minder vroeg van tevoren aanwezig hoeft te zijn. Daarnaast is het parkeren op Eindhoven Airport een stuk makkelijker en goedkoper van op Schiphol.

TUI fly komende winter naar zes zonbestemmingen vanaf Eindhoven

Naast Sal en Boavista op de Kaapverdische eilanden gaat TUI fly vanaf Eindhoven naar Sharm el Sheikh en Hughhada in Egypte vliegen. Ook de Canarische eilanden Gran Canaria en La Palma worden vanaf Eindhoven aangevlogen komend winterseizoen.

Kaapverdië eerste verre bestemming Eindhoven Airport

De Nederlandse overheid was lang tegen verre vluchten vanaf Eindhoven Airport in verband met de douane faciliteiten tegen drugssmokkel. Er worden daarom nog geen vluchten uitgevoerd naar Caribische bestemmingen als Aruba, Bonaire en Curaçao.

Check uw vlucht
Vorig nieuwsitem
Stroomstoring op luchthaven Hamburg legt vliegverkeer plat
Volgende nieuwsitem
Conclusie Advocaat-Generaal: Uitvoerende luchtvaartmaatschappij moet passagiers compenseren
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments

Geschreven door

Debbie is al jaren betrokken bij EUclaim. Ze weet alles van online marketing én van de rechten van vliegtuigpassagiers. Zij zorgt voor de juiste informatie op EUclaim.nl.

Meer over Debbie
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding