De vijf langste zomervertragingen van 2019

De langste vertraging van afgelopen zomer duurde maar liefst 50(!) uur en 2 minuten. Maar er waren nog meer lange vertragingen. EUclaim heeft de vijf langste zomervertragingen op een rijtje gezet.

vliegtuigen geparkeerd aan gate schiphol

1.KL 789 Sint-Maarten – Curaçao – Amsterdam had 50 uur en 2 minuten vertraging

Dit jaar gaat KLM er met de eer van de langste zomervertraging vandoor. De vlucht die 23 augustus zou vertrekken liep een vertraging van 50 uur en 2 minuten op vanwege een technisch probleem met het toestel. Daarmee is het de langste vertraging van de afgelopen zomermaanden. De passagiers hebben recht op een vergoeding.

2.49 uur en 23 minuten vertraging voor passagiers van Guayaquil naar Amsterdam

Een technisch mankement /blog/vliegtuig-vertraagd-wegens-een-technisch-mankement-recht-op-vergoeding aan het vliegtuig leverde ruim twee dagen vertraging op voor de passagiers vanuit Ecuador naar Amsterdam op 21 augustus. Vlucht KL 755 vanuit Guayaquil kwam ruim 49 uur later aan op Schiphol Airport dan gepland. De gedupeerde passagiers hebben recht op €600 vergoeding per persoon.

3.HV 245 Amsterdam – Marsa Alam had 45 uur en 24 minuten vertraging

De passagiers van Transavia vlucht HV 245 op 24 juli naar Marsa Alam hadden een vervelende start van hun vakantie. Het vliegtuig dat de passagiers naar Marsa Alam zou brengen mocht vanwege de brandstofstoring niet vertrekken van Schiphol en kwam 45 uur en 24 minuten te laat aan in Egypte.

Benieuwd naar de rest van de top vijf? Deze kun je ook terugvinden op:

Luchtvaartnieuws.nl

Zakenreisnieuws.nl

Check uw vlucht
Vorig nieuwsitem
Staking piloten British Airways dupeert meer dan 145.000 passagiers
Volgende nieuwsitem
Woensdag nieuwe staking bij KLM-grondpersoneel op Schiphol Airport
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding