Computerstoring British Airways is gevolg van menselijke fout

De computerstoring bij British Airways van 27 mei was het gevolg van een menselijke fout verklaarde de International Airlines Group (IAG) gisteren. Ruim 75 duizend passagiers werden de dupe van een storing in het datacentrum van British Airways.

[youtube_video classes=”” id=”NVTjkBlgh2I” url=”https://www.youtube.com/watch?v=NVTjkBlgh2I” name=”Computerstoring British Airways menselijke fout” videooptions=”rel=0″ desc=”27 mei werd de Britse vliegtuigmaatschappij British Airways getroffen door een grote computerstoring. Dit had grote gevolgen voor de vliegtuigpassagiers die vlogen met British Airways wereldwijd. Wat waren de gevolgen en wat zijn jouw rechten? Wij vertellen het in de video.” durationmin=”1″ durationsec=”49″ uploaddate=”2017-06-07″ thumbnailurl=”https://www.euclaim.nl/wordpress/wp-content/media/nl/2017/06/7-juni0b.jpg”]

Dure storing voor British Airways

De computerstoring gaat ruim 100 miljoen(!) euro kosten. Het duurde dagen voor de gevolgen van de storing niet meer zichtbaar waren. De drukte op de vliegvelden London Heathrow en Gatwick was groot. British Airways verzocht op een bepaald moment zelfs passagiers niet meer naar de luchthavens te reizen. In de video hierboven vertellen we je alles over de storing en wat jouw rechten als gedupeerde passagier zijn.

 

 

Check uw vlucht
Vorig nieuwsitem
Chaos door computerstoring British Airways
Volgende nieuwsitem
Pilotentekort bij KLM
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments