Update: Britse overheid zegt hulp Flybe toe

De Britse overheid heeft Financiële hulp aan Flybe toegezegd door de Air Passenger Duty  (APD) op binnenlandse vluchten tijdelijk kwijt te schelden. Dit zou 2000 banen redden en miljoenen aan kosten schelen voor de Britse luchtvaartmaatschappij. Voorlopig lijkt een mogelijk faillissement van Flybe hiermee afgewend. 

  • TIP: Vlucht vertraagd met Flybe? Claim je vergoeding!

    Was je vlucht met Flybe meer dan drie uur vertraagd? Claim dan snel je vergoeding tot €600 p.p!
    Check je rechten

Monarch Airlines, Thomas Cook en nu Flybe?!

Groot-Brittannië is nog maar net bijgekomen van de grote faillissementen van luchtvaartmaatschappijen Monarch Airlines en Thomas Cook en nu lijkt de volgende ramp zich voor te doen met de populaire regionale luchtvaartmaatschappij Flybe. Vorig jaar is Flybe onderdeel geworden van Virgin Atlantic. De regionale luchtvaartmaatschappij zou als ‘feeder’ fungeren voor intercontinentale vluchten van Virgin. Flybe voert niet alleen vluchten binnen het Verenigd Koninkrijk uit maar ook vluchten tussen het Verenigd Koninkrijk en Europa, waaronder naar Amsterdam Schiphol. Flybe heeft geen commentaar gegeven op de speculaties.

Geschreven door

Debbie is al jaren betrokken bij EUclaim. Ze weet alles van online marketing én van de rechten van vliegtuigpassagiers. Zij zorgt voor de juiste informatie op EUclaim.nl.

Meer over Debbie
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding