Het beste vliegveld ter wereld

Na even snel in Bangkok te hebben rondgelopen, ben ik vanmiddag met een toestel met de nieuwe regionale business class van Cathay Pacific naar Singapore gevlogen. Binnen enkele minuten nadat ik het vliegtuig uitkwam, zat ik al in de metro naar het centrum van de stad. Ik ken Singapore vrij goed en had dus een volledige planning gemaakt voor de paar uur die ik tussen mijn vluchten had!

EUclaim vliegtuigje op de luchthaven van Singapore

In razend tempo werkte ik de hoogtepunten van de stad af, waaronder de overheidsgebouwen, de bekende skyline, de lasershow aan de baai en uiteraard een paar biertjes aan de oever van de Singapore river. Vervolgens ging ik snel weer terug naar het vliegveld, want daar wilde ik ook graag wat tijd doorbrengen!

Singapore Changi airport is namelijk al jaren op rij het beste vliegveld ter wereld, en niet voor niets! Op dit vliegveld vind je werkelijk alles wat je kunt bedenken: van een vlindertuin tot een bioscoop en van een aquarium tot gameconsoles op iedere hoek. Het vliegveld was ook nog eens helemaal in de kerstsfeer, wat het nog indrukwekkender dan normaal maakte!

Op dit moment zit ik in de lounge van Qantas te genieten van de heerlijkste cocktails die de barman voor mij klaarmaakt en over anderhalf uur is het alweer tijd voor mijn volgende vlucht! En dat is niet de minste: ik vlieg zometeen met het nieuwste longhaul business classproduct van de vijfsterrenmaatschappij Cathay Pacific naar Hong Kong! Ik ben heel erg benieuwd!

Wordt vervolgd!

Check uw vlucht
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding