Telegraaf: Romantische bestemmingen voor je huwelijksreis

September is een populaire maand voor trouwceremonies. Romantisch in de nazomer genieten van je bruiloft is natuurlijk prachtig. En na de bruiloft? Dan volgt er een spectaculaire maar vooral romantische huwelijksreis. Wij hebben de leukste en meest sfeervolle bestemmingen uitgezocht. Wat dacht je van Venetië of Curaçao?

Venetie

Romantisch Venetië

Een stad die bestaat uit 120 kleine eilandjes, gescheiden door eindeloze grachten en 400 bruggen om ze weer te verbinden. Venetië is misschien wel de meest romantische stad van Europa. Gebonden door eeuwenoude legendes drijft het hart van Venetië niet alleen op water, maar ook op de bloeiende theaterkunst en talrijke opera’s waar de stad bekend om staat. Een rijke cultuur vol drama en authentieke sfeer. Laat je rondvaren in een klassieke gondel. Bezoek de kleine ateliers voor Italiaans glaswerk of Venetiaanse maskers en laat je verleiden door de modehuizen en rumoerige pleintjes in deze oude Italiaanse stad.

Lees hier het hele artikel van EUclaim over de bestemmingen van september op de Telegraaf.

Check uw vlucht
Vorig blogartikel
Ben jij op vakantie geweest naar Spanje deze zomer?
Volgende blogartikel
Kopenhagen in 5 dagen
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments

Geschreven door

Debbie is al jaren betrokken bij EUclaim. Ze weet alles van online marketing én van de rechten van vliegtuigpassagiers. Zij zorgt voor de juiste informatie op EUclaim.nl.

Meer over Debbie
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding