Woensdag nieuwe staking bij KLM-grondpersoneel op Schiphol Airport

Aankomende woensdagmiddag wordt er voor de derde keer in twee weken gestaakt door KLM-grondpersoneel om een betere cao af te dwingen. Passagiers moeten wederom rekening houden met vertragingen en annuleringen.

klm vliegtuigen geparkeerd op schiphol airport

Geannuleerde en vertraagde vluchten door KLM-staking

Bij de eerdere acties van KLM-personeel werd er twee uur gestaakt. Dit keer wordt er vier uur lang het werk neergelegd. Dit gaat onvermijdelijk tot vertragingen en annuleringen leiden voor passagiers van KLM die woensdagmiddag vliegen vanaf Amsterdam Schiphol Airport. Is uw vlucht geannuleerd of meer dan drie uur vertraagd? Dan heeft u mogelijk recht op een vergoeding. Daarnaast moet KLM voor een nieuwe vlucht zorgen en verzorging tijdens de vertraging regelen. Heb je, naast de vertraagde of geannuleerde vlucht, nog extra kosten moeten maken? Dan kan EUclaim je ook helpen deze kosten terug te vragen. 

Onderhandelingen cao leveren wederom niks op

Na een nieuwe onderhandelingspoging met eindbod van KLM is er wederom geen akkoord bereikt tussen de vakbonden en het management van de luchtvaartmaatschappij. De vakbonden besloten dan ook een nieuwe actie, voor aanstaande woensdagmiddag 18 september, aan te kondigen.

Check uw vlucht
Vorig nieuwsitem
De vijf langste zomervertragingen van 2019
Volgende nieuwsitem
Thomas Cook failliet: 600.000 passagiers gestrand
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments

Geschreven door

Debbie is al jaren betrokken bij EUclaim. Ze weet alles van online marketing én van de rechten van vliegtuigpassagiers. Zij zorgt voor de juiste informatie op EUclaim.nl.

Meer over Debbie
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding