Vrouw op luchthaven - EUclaim

EUclaim in de Telegraaf omtrent corona-vouchers

Heb je het gelezen?

Op vrijdag 16 oktober 2020 staat Hendrik Noorderhaven, directeur van EUclaim, in de Telegraaf om de corona-vouchers te bespreken. In het nieuwsartikel staat het slinkende vertrouwen van de consument in de vakantie- en vliegvouchers voor geannuleerde pakketreizen en vliegtickets centraal.

Duizenden Nederlanders willen geld terug

Uit een rondvraag van de Telegraaf kwam naar voren dat consumenten minder vertrouwen in de vakantie- en vliegvouchers voor geannuleerde pakketreizen en vliegtickets hebben. Duizenden Nederlanders willen liever hun geld terug dan een voucher, aangezien er verder dit jaar nauwelijks zicht is op alternatieve reizen. De terugbetalingen blijven echter uit. Het is voor reisondernemers moeilijk om de reiskosten terug te betalen door een gebrek aan inkomsten. Om deze kosten alsnog terug te krijgen, schakelen gedupeerde consumenten juridische hulp in. Helaas is dit ook nodig, want vele reisorganisaties en buitenlandse prijsvechters geven zich niet thuis.

Geschreven door

Marketingmanager Lisanne Verbeek heeft passie voor marketing en campers. Nu vecht ze voor de rechten van passagiers. Bekend van RTL Nieuws, BNR en AD.

Meer over Lisanne
Subscribe
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments
Vragen? Chat of bel
Waren er problemen met uw vlucht? Check uw vergoeding